Yardım İşlemci sıcaklığı çok yüksek!

İşlemci sıcaklığı boşta 60-70 derecelerde geziniyor sisteme bir şey olacak diye korkuyorum. Bir çözüm bulabilen yok mu
Hocam arkadaslae hakli ayni sey benim basima da gelmisti sogutucu fanin ayaklarindan 1 tanesi felan tam oturmamis olabilir ben monte ederken oyle olmustu oyuna girince islemci 112 derecelere felan geliyordu baktim tekrardan tam iyi takmamisim yeniden takinca 50 55 derecelerde dolasiyordu

Hocam arkadaslae hakli ayni sey benim basima da gelmisti sogutucu fanin ayaklarindan 1 tanesi felan tam oturmamis olabilir ben monte ederken oyle olmustu oyuna girince islemci 112 derecelere felan geliyordu baktim tekrardan tam iyi takmamisim yeniden takinca 50 55 derecelerde dolasiyordu
Evet sorun ondan bendede sanırım teşekkür ederim.

Benim tahminimce işlemci soğutucu ayağı kırıldığı için işlemciye tam baskı yapamadığı için bu şekilde sıcaklık artar.

O fanı neden aldın ki 350 tl ye msi frozr s var onu alsaydın. Bide kasan kötüyse yine olur ve dîzgün takmaya çalış ek olarak termal macunu sadece ortaya bir bezelye kadar kondur . Yine olmazsa aldığın yerle iletişime geç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,059
Üyeler
192,155
Son üye
ozusluberkay69
Geri