Öneri İşlemci Soğutucu önerisi

ardalcin

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
4000
Dostlar Merhaba,

Soğutma ile beraber görünüş ve ses açısından sıvı soğutma almayı planlıyorum.
Kule tipi soğutma benim işlemcim için yeterli olacaktır fakat görüntü açısından sıvı soğutma tercih edeceğim.
Maksimum 4000 TL Bandında bir sıvı soğutma önerebilir misiniz ? Sessiz olması önemli.

En kötü ihtimalle
Kule tipi
bu tarz bişey alıp geçeceğim

İşlemci: Ryzen 5 5600X
Kasa: Asus GT501
Şimdiden teşekkürler

Selamlar,

Enermaxtan attığımı daha öncede inceledim aklımdaydı fakat bilmediğim bir marka olduğu için emin olamadım.
Markayı biraz inceleyeyim.

Arctisin ise özellikle 280mm olanını inceledim fakat çok büyük olduğunu ve midatx kasalara sığmayacağını söyleyenler oldu o yüzden emin olamadım.
bunu öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

240mm alacaksanız bunu alın https://www.akakce.com/islemci-sogu...a-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,603877099.html

Selamlar,

Enermaxtan attığımı daha öncede inceledim aklımdaydı fakat bilmediğim bir marka olduğu için emin olamadım.
Markayı biraz inceleyeyim.

Arctisin ise özellikle 280mm olanını inceledim fakat çok büyük olduğunu ve midatx kasalara sığmayacağını söyleyenler oldu o yüzden emin olamadım.
hocam kasanızı atın bakalım sığıyor mu sığmıyor mu diye
enermaxta bilindik iyi bir markadır hem psu hem soğutucu üretiyor kasa da üretiyor du sanırım attığım sıvı soğutma listelerde üst sıralarda.

yeterli :D sorun değil zaten markasını istiyordum.

360mm desteği var hocam üst tarafta attığım enermaxı alabilirsiniz.
Teşekkür ederim, o halde ilk tercihim enermax olacaktır. gaming gentr de iyzico kampanyasıyla baya uyguna denk geliyor 2 yıl içinde birebir değişim olmasıda avantaj.
Siparişi yarın geçeceğim yarına kadar farklı önerilere ve yorumlarada açığım tabii ki.

Teşekkürler tekrardan.

Teşekkür ederim, o halde ilk tercihim enermax olacaktır. gaming gentr de iyzico kampanyasıyla baya uyguna denk geliyor 2 yıl içinde birebir değişim olmasıda avantaj.
Siparişi yarın geçeceğim yarına kadar farklı önerilere ve yorumlarada açığım tabii ki.

Teşekkürler tekrardan.
rica ederim :D bekleyin hocam daha iyi öneri gelirse alırsınız bazı arkadaşlar enermaxın liqmax ile liqmaxflo modelini karıştırıyor kaliteli ve sıralamada olan modeli liqmaxflodur bende onu attım bu bütçelerde en iyi soğutuculardan biri 360mm.

Geri