Arkadaşlar selam. Termal macun yapayım diye soğutucuyu çıkardım ama yerine oturmuyor yaylı vidalar sadece iki tanesi
oturdu o şekilde denedim pcyi açmayı şimdi de açıldıktan sonra kapanıyor direkt me uapabilirim
Çapraz da denedim 2 tarafın dışı kısmı var bu fotoğraflı kisimin gireceği yer yok gibiçarpraz şekilde yapman lazım diğer tarafların havaya kalkmaması için ayrıca baskı uygulayıp sıkman lazım
Bilgin yoksa bilgisayarcıya götür dostum yoksa işlemcinden olursun pinler narin şeyler çok zorlamayın ertesi gün bir bilgisayarcıya götürebilirsinizArkadaşlar selam. Termal macun yapayım diye soğutucuyu çıkardım ama yerine oturmuyor yaylı vidalar sadece iki tanesiAlıntıyı görüntüle oturdu o şekilde denedim pcyi açmayı şimdi de açıldıktan sonra kapanıyor direkt me uapabilirim
Yani herhangi bir şey çıkarmadım bu soğutucu vidasindan başkaarkadaki braketi falan çıkarmadınız demı yanlışlıkla
anakartın amd motherboard backplate'i nerede göremedim?Arkadaşlar selam. Termal macun yapayım diye soğutucuyu çıkardım ama yerine oturmuyor yaylı vidalar sadece iki tanesiAlıntıyı görüntüle oturdu o şekilde denedim pcyi açmayı şimdi de açıldıktan sonra kapanıyor direkt me uapabilirim
Vidaları takmaya çalışırken 2-3 kere tornavidayi vurdum zayen belki de ondan kapanıyordur...Bilgin yoksa bilgisayarcıya götür dostum yoksa işlemcinden olursun pinler narin şeyler çok zorlamayın ertesi gün bir bilgisayarcıya götürebilirsiniz
knkm gördüğüm kadarıyla arka braketi yok onu yerine getirip destekleyerek vidalayabilrsinArkadaşlar selam. Termal macun yapayım diye soğutucuyu çıkardım ama yerine oturmuyor yaylı vidalar sadece iki tanesiAlıntıyı görüntüle oturdu o şekilde denedim pcyi açmayı şimdi de açıldıktan sonra kapanıyor direkt me uapabilirim
Öyle bir şey yoktu zatenanakartın amd motherboard backplate'i nerede göremedim?
bu olmadan montajlayamazsın zatenÖyle bir şey yoktu zaten
kasanın arkasını açıp anakartın resmini atarmısınızÖyle bir şey yoktu zaten