F serisi iyi değil diyorlar ama bilemiyorum siz ne dersiniz10400F+H410 yada B460.
Pubg oynuyorum genellikle iyi mi olur bu parçalar![]()
Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.296,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
B460 koydum ama ilerde upgrade yaparsan H410 serisi anakart al.![]()
MSI B460M Pro Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B460M Pro Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B460M Pro Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 9.523,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
F serisinin ne kötü yanı varmış? Kötüleyenlerin konu linki var mı? Düz 10400'den sadece dahili grafik birimi eksiği var. Ekran kartlı ile kullanacaksanız eğer tabi ki F serisi işlemci alacaksınız.F serisi iyi değil diyorlar ama bilemiyorum siz ne dersiniz
F serisine kim kötü diyor? Fiyatına göre tüm rakiplerinden iyiF serisi iyi değil diyorlar ama bilemiyorum siz ne dersiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
PUBG oynuyorum genellikle iyi mi olur bu parçalar![]()
Tamam babacan kızma öyle duydum sadeceF serisinin ne kötü yanı varmış? Kötüleyenlerin konu linki var mı? Düz 10400'den sadece dahili grafik birimi eksiği var. Ekran kartlı ile kullanacaksanız eğer tabi ki F serisi işlemci alacaksınız.
Steam pubg den bahsediyorsan rahat yeterTamam babacan kızma öyle duydum sadecePUBG için bu parçalar iyidir diyorsunuz yani