İşlemci Yuvası sizce normal mı?

Çubuğu havaya kaldır en geriye çek işlemciyi tak çubuğu indir anakartı ters çevir CPU düşüyorsa takamamışsındır. Ama doğru tak. İşlemcideki ve soketti üçgene dikkat et.

Çubuğu havaya kaldır en geriye çek işlemciyi tak çubuğu indir anakartı ters çevir CPU düşüyorsa takamamışsındır. Ama doğru tak. İşlemcideki ve soketti üçgene dikkat et.
Islemcide sağ alttaki üçgen, anakarttaki sağ üst köşeye mi gelecek

Ekler

• 20201021_213203.jpg
    20201021_213203.jpg
    2.1 MB · Hit: 36
  • 20201021_213153.jpg
    20201021_213153.jpg
    1.9 MB · Hit: 46
Islemcide sağ alttaki üçgen, anakarttaki sağ üst köşeye mi gelecek
Üçgenler birbirine denk gelicek. Hani şu kutular ve arkasında bi soğutma var ya. O taraftan bakınca işlemcideki yaızyı doğru okumanız lazım. Siz slota takmadan bi slotun yanına takıyomuş gibi koyun işlemciyi bakalım.

Üçgenler birbirine denk gelicek. Hani şu kutular ve arkasında bi soğutma var ya. O taraftan bakınca işlemcideki yaızyı doğru okumanız lazım. Siz slota takmadan bi slotun yanına takıyomuş gibi koyun işlemciyi bakalım.
Hey naaptıını zannediyorsun sen ahbap?(amerikan filmlerindeki replik)Galiba yaptım dostum. 😆 cahallık zor gardaş

Ekler

• 20201021_214057.jpg
    20201021_214057.jpg
    2.1 MB · Hit: 37
Hey naaptıını zannediyorsun sen ahbap?(amerikan filmlerindeki replik)Galiba yaptım dostum. 😆 cahallık zor gardaş
Olmuş gibi. Ters çevir düşmezse olmuştur. Ama önerim yatakta dene bu ters çevirme olayını

Stok fan a sürülü bir şekilde termal macun olması lazım
Videolarda bi çubuk yardımıyla yoğun kıvamda beyaz bir macun sürüyorlar işlemcinin üzerine. Fakat dediğin gibi fanı elime aldığımda yapışkanlık vardı. Bu kâfi geliyor sanırım.

Geri