İşlemcim çok ısınıyor

yusufodd

80+
Reaksiyon skoru
1
Herkese selamlar.
Öncelikle işlemcim Ryzen 7 7800X3D bilgisayarımı incehesaptan hazır sistem olarak aldım. İşlemcim zamanla çok ısındığını farkettim fanlarım sürekli yüksek seste çalışıyor uygulama yükleyip derecesine baktığımda 80lere çıktığını gördüm. Sıvı soğutma olarak 360mm gayet yeterli olacağını düşünüyorum fakat bir türlü soğutamıyorum bu işlemciyi. Tahmin olarak acaba sıvı soğutucumda bir problem mi var veya yanlış mı monte edilmiş tam anlamadığım için yorum da yapamıyorum.

Ekler

• IMG_4293.webp
    IMG_4293.webp
    849 KB · Hit: 26
  • IMG_4292.webp
    IMG_4292.webp
    1,018.4 KB · Hit: 23
Akvaryum kasa kullandığınız için hava sirkülasyonunuz biraz yetersiz kalmış, sıvı soğutmada sorun var mı söküp bakmak gerekir. Detaylı bir incelemek lazım youtube da rehberler var bi araştırın

Sıvı soğutma markası Gamepower, kasa akvaryum, işlemci 7800x3D. Bu sıcaklık gayet normal.

hocam bence en temizi bir bilgisayarcıya götürüp baktırmak. kendiniz anlıyorsanız kendiniz de bakabilirsiniz.

Sıvı soğutma markası iyi değil zaten de dikkatimi çeken anakart sanki o işlemciye göre biraz düşük kalmış gibi gözüküyor. Anakartın modeli nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,308
Üyeler
183,411
Son üye
Erevgn
Geri