İşlemcim çok ısınıyor

Rhavenix

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
692
Merhaba arkadaşlar mx6 macunu ile işlemciyi yeni macunladım kule tipi soğutucu takılı pc de (jelatini sökük) 80 dereceleri görüyor diye macunu yeniledim soğutucuyu takmak biraz zahmetli oldu ama taktım ve bir kaç gündür 75 derece falan iken bugün deli gibi yanıyor 85 derece altını görmüyor şu an poe2 oynuyorum ve sıcaklık bu şekilde sizce problem nedir
1756928452228.webp

Hoş değil kasa hava mı almıyor
mantıken şunu düşündüm eğer montajı yanlış yapsaydım bile işlemci boşta en fazla 50 falan olurdu ama boşta şu an ve 70 derece hava alıyor yanı açık kullanıyorum ben

Merhaba arkadaşlar mx6 macunu ile işlemciyi yeni macunladım kule tipi soğutucu takılı pc de (jelatini sökük) 80 dereceleri görüyor diye macunu yeniledim soğutucuyu takmak biraz zahmetli oldu ama taktım ve bir kaç gündür 75 derece falan iken bugün deli gibi yanıyor 85 derece altını görmüyor şu an poe2 oynuyorum ve sıcaklık bu şekilde sizce problem nedir
Alıntıyı görüntüle
montaj sırasında vida varsa çaprazlama sıkıyorsunuz değilmi? boşluk bırakmış olabilirsiniz

Macun pump out yapmış olabilir. Çok sıkınca macun kayma yapıp sıcaklıklar yükselme gibi bir durum olmuş olabilir. Tekrar macun değişimi yapıp kontrol edebilirsin.

montaj sırasında vida varsa çaprazlama sıkıyorsunuz değilmi? boşluk bırakmış olabilirsiniz
vidalı değil bu çentik var ona takıyorsun
Macun pump out yapmış olabilir. Çok sıkınca macun kayma yapıp sıcaklıklar yükselme gibi bir durum olmuş olabilir. Tekrar macun değişimi yapıp kontrol edebilirsin.
aksine macunu çok kontrollü bir şekilde az sıktım ama tekrar mı macunlasam şimdi acaba dediğin gibi tek kullanım hakkım var ama

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,839
Üyeler
184,507
Son üye
mehmetGüneş42455
Geri