Işlemcim çok ısınıyor

Virüs olduğuna nasıl bu kadar eminsin? Google'a "Antimalware Service Executable zararlı mı?" yaz bak. Bana inanmıyorsun madem
onun virüs oldugunu söylemiyorum ama virüs var olmayadabilir ama nerde bilemiyorum çünkü adobe crack yüklüyordum

Bilgisayarda virüs yokken de kafayı yiyebiliyor ASE. Ama önerim Kaspersky indirip tam tarama yapman. Abidik gubudik sitelerden indirdiğin Malwarebytes'ı da sil.
@Muhammed Alabbud1
ahaha abidik kubidik mi yaz googla araştır önce kayspersky miş 2000lerden kaldın sen herhalde ddsafdsfsf napoyorsanız yapın iyilik yapanda suç komedisiniz dsasdfsdfs

ahaha abidik kubidik mi yaz googla araştır önce kayspersky miş 2000lerden kaldın sen herhalde ddsafdsfsf napoyorsanız yapın iyilik yapanda suç komedisiniz dsasdfsdfs
Kaspersky 2000'lerde kalmış diyenle konuşmayı keserim zaten xD

beyler valla bilmiyorum niye atışıyonuz en iyisi ne ise onu yapalım

aynen aynen takılın siz asddsfsd
Post automatically merged:

başkan yaz program isimlerini yotube araştır. sana çözüm söylüyoruz inanmaya çalışıyosun bide seni iknayla uğraşmak zorunda kalcaz
reis sen bir şey söyliyon arkadaş başka bir şey benim için fark etmiyor hangisi iyi ise onu yapacam

aynen aynen takılın siz asddsfsd

başkan yaz program isimlerini yotube araştır. sana çözüm söylüyoruz inanmaya çalışıyosun bide seni iknayla uğraşmak zorunda kalcaz
senin dedigin programın adı ne

reis sen bir şey söyliyon arkadaş başka bir şey benim için fark etmiyor hangisi iyi ise onu yapacam
skntı yok çözüm karar senin. ben virüs şüphesinde bu programı kurar taratır temizler sonra silerim. hem program hem siteden şüphen varsa da yaz isimlerini araştır öle denersin diyorum.

skntı yok çözüm karar senin. ben virüs şüphesinde bu programı kurar taratır temizler sonra silerim. hem program hem siteden şüphen varsa da yaz isimlerini araştır öle denersin diyorum.

Kaspersky 2000'lerde kalmış diyenle konuşmayı keserim zaten xD
٢٠٢٣٠٣٠٦_٠١١١٢٠.jpg
tehdit yok diyor ozaman neyden kaynaklanıyor işlemcinin bukadar çok ısınması

Alıntıyı görüntületehdit yok diyor ozaman neyden kaynaklanıyor işlemcinin bukadar çok ısınması
Antimalware çok kullanıyordu hocam, bildiğim kadarıyla o sonlandırılmıyor. Bekleyince yavaş yavaş daha az kullanıyor. Termal macun kurumuş olabilir. Bilemem yani tahminle tutucak bir şey değil.

ben kasperysky demedim bu arada
Kaspersky'ı kötüleyip durma sen de bir jsjwsjjajqjqjdbskwjbssi

Antimalware çok kullanıyordu hocam, bildiğim kadarıyla o sonlandırılmıyor. Bekleyince yavaş yavaş daha az kullanıyor. Termal macun kurumuş olabilir. Bilemem yani tahminle tutucak bir şey değil.

Kaspersky'ı kötüleyip durma sen de bir jsjwsjjajqjqjdbskwjbssi
Reis oda program buda herkes bunu öneriyor tarı 1 saat bir tehdit yok dedi termal macundan olabilirmi ama pc yi alalı 5 ay oldu daha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,198
Üyeler
191,040
Son üye
LeoN83
Geri