İŞLEMCİM YANIYOR YARDIM

Pipboy

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
49
Selamlar beyler olayı hemen anlatayım pc yi w10 yapmıştım 2gb ram + ssd aldığım için ama oyunlarda düşük fps aldığım için geri w7 ye döndüm,Ama ordada aynı fpsleri alınca acaba sorun nerde diye görev yöneticisine bakınca ram ve disk tüketimim normal ama cpu'mum %100 kullandığını gördüm halbuki google chromedayım daha sonra aklıma dün traktör gibi ses çıkaran fanımı söktüğüm aklıma geldi onu taktım artık %100 kullanması düşmüştü ama sıcaklığına bakmak istediğimde 99 derece olduğunu gördüm sizce ne yapmalıyım pencereyi ortaya koydum + camı açtım şuan normal gibi ama mc l4d2 gibi oyunlarda coşuyor :(
s.png

Selamlar beyler olayı hemen anlatayım pc yi w10 yapmıştım 2gb ram + ssd aldığım için ama oyunlarda düşük fps aldığım için geri w7 ye döndüm,Ama ordada aynı fpsleri alınca acaba sorun nerde diye görev yöneticisine bakınca ram ve disk tüketimim normal ama cpu'mum %100 kullandığını gördüm halbuki google chromedayım daha sonra aklıma dün traktör gibi ses çıkaran fanımı söktüğüm aklıma geldi onu taktım artık %100 kullanması düşmüştü ama sıcaklığına bakmak istediğimde 99 derece olduğunu gördüm sizce ne yapmalıyım pencereyi ortaya koydum + camı açtım şuan normal gibi ama mc l4d2 gibi oyunlarda coşuyor :(
Alıntıyı görüntüle
termal macun var mı ? soğutucuyu iyi taktınız mı ?

hocam termal macun sürün yada sogutucuyu doğru taktıgınızdan emin olun

İşlemciyi soğutucusuz mu çalıştırdınız? Geri taksanız bile o sırada zarar görmüş olabilir.

Termal macun yok diyorsunuz normal termal macun sürün

valla hocam dün babamla temizleyip taktık fan + soğutucuyu yerine oturtmuştu babam termal macun yok :D enson 3 sene once falan sürmüştük dün baktım kalıtısı kalmış
termal macunu silin işlemci ve soğutucu ile sonra termal macun sürün -20 -30 düşüş olur

Geri