İşlemcimde termal macun yok

Reaksiyon skoru
1
Hazır sistem topladım teslim almaya gittim ve tam o anda stok soğutucudan kule tipi hava soğutmalı fan monte etti arkadaş yani ilk çıkardı sonra taktı fakat bu sırada macun sürmedi. İşlemci sıcaklık değerlerim çok iyi fakat macun yok sanırım macunsuz kullanmak zararlı olur mu? 7500F işlemcim.

Hazır sistem topladım teslim almaya gittim ve tam o anda stok soğutucudan kule tipi hava soğutmalı fan monte etti arkadaş yani ilk çıkardı sonra taktı fakat bu sırada macun sürmedi. İşlemci sıcaklık değerlerim çok iyi fakat macun yok sanırım macunsuz kullanmak zararlı olur mu? 7500F işlemcim.
Hafif yüke bile girse çok yüksek sıcaklıklara ulaşabilir. Macun sürülmeli.

kule tipi sifir urunse ustunde macun surulu geliyor hocam

Kusura bakma seni konu sahibi sandımhocam. Sürülü değilse zaten sıcaklıklardan bunu anlarsın. Aynı kapıya çıkıyor aslında :D
ustam anakartı kaça bırakırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,204
Üyeler
183,396
Son üye
eness3556
Geri