hangi pinler olduğuna bağlı. cımbızla teker teker düzeltebilirsin. tabi tamire götürmen daha iyi olur resim atar mısınMerhaba işlemciyi takarken pinler yamuldu daha bugün almıştım fanlari takmakta çok zorlandım anlamadım. Pinleri tamire götüreceğim ilk hali gibi çalışır mı yoksa sorunlu mu olur?
Garantiye gönderirsen orijinal gibi olur sanırım onun harici pek bir çözüm yokMerhaba işlemciyi takarken pinler yamuldu daha bugün almıştım fanlari takmakta çok zorlandım anlamadım. Pinleri tamire götüreceğim ilk hali gibi çalışır mı yoksa sorunlu mu olur?
Sakat iş ya daha çok zarar vermesinhangi pinler olduğuna bağlı. cımbızla teker teker düzeltebilirsin. tabi tamire götürmen daha iyi olur resim atar mısın
Kanka kullanıcı hatası olmuyor mu garanti geçerli olur mu ?Garantiye gönderirsen orijinal gibi olur sanırım onun harici pek bir çözüm yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sakat iş ya daha çok zarar vermesin
Tamir için gönder yani kullanıcı hatasıda servis en iyisini yapar demek istedimFotoğraf var upload olmuyor. Yaklaşık 9-10 tane pin yamuldu
Kanka kullanıcı hatası olmuyor mu garanti geçerli olur mu ?
kanka bence üstüne soğuk su iç işlemcinin. umarım yamulan pinler boş beleş pinlerdirde sorunsuz kullanırsın. kullanıcı hatası deyip yollarlar büyük ihtimal parasını verip garantiye yaptır bilgisayarcılara bulaşma çoğunun bilgisayarın b'sinden anladığı yok daha beter edebilirler işlemcinin düzelceği varsada düzelmezFotoğraf var upload olmuyor. Yaklaşık 9-10 tane pin yamuldu
Kanka kullanıcı hatası olmuyor mu garanti geçerli olur mu ?
Kanka oturttum fani takamadim bende analamdimgeçmiş olsun işlemci takmak en basiti aslında üzerinde işaretli kısmı denk getirip işlemciyi bırakıp hafif sağa sola yapınca oturdugu belli olacaktır bunu takarken yamultmak bence başarıdır, önemli parçaları montaj yaparken dikkatli olunmasının örneği :/
bende fanı çıkartırken işlemci beraber geldi birkaç pinde sıkıntı vardı düzeltebildim allahtan umarım sizdede önemli bir pine zarar gelmemiştir resim atar mısınKanka oturttum fani takamadim bende analamdim
Şemadan bakılmalı fakat GENELLEME yapacak olursam dış pinlerin yamulduktan sonra düzelmesinde herhangi bir sorun olmuyor için rahat olsun , sadece yapan kişinin el becerisi iyi olmalı.Görseller şu şekilde beyler. Bilmiyorum teknik servis diye geçiyor götüreceğim yer %90 hallederiz dedi