Bergee
80+ Silver
@RevDeisDou konularından bulabilirsin detaylı rehberi var bununla ilgili profiline girip bakmanı öneriyorumBeyler şimdi uyguluyacağım da nasıl yapıyorduk
@RevDeisDou konularından bulabilirsin detaylı rehberi var bununla ilgili profiline girip bakmanı öneriyorumBeyler şimdi uyguluyacağım da nasıl yapıyorduk
1 saat sürmüştür en az tam bilmiyorum telefonla uğraştım o sıradaHocam muhtemelen doğrudur ya ne kadar sürdü test? Tahmini?
Hocam ben yaptım r5 3600 ile 768mV kadar düştü sonra da program kapandı durduk yere@RevDeisDou konularından bulabilirsin detaylı rehberi var bununla ilgili profiline girip bakmanı öneriyorum
768mV mi ohaa Platında platı Gayet normal step kaçtaydı hatırlıyor musunuz?Hocam ben yaptım r5 3600 ile 768mV kadar düştü sonra da program kapandı durduk yere
Hocam zaten 964mV'a kadar düşmüş doğrudur %1001 saat sürmüştür en az tam bilmiyorum telefonla uğraştım o sırada
Step 78 de kaldı sonra uygulamadan attı beni acaba biostan bir ayar mı yapmamız gerekiyordu768mV mi ohaa Platında platı Gayet normal step kaçtaydı hatırlıyor musunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam zaten 964mV'a kadar düşmüş doğrudur %100
Bende program kapanmadı mavi ekran da vermedi çekirdek hızı %91 e düştü diyerek durdurdu direkt sonucu gösterdiHocam ben yaptım r5 3600 ile 768mV kadar düştü sonra da program kapandı durduk yere
Hiç biostan ayar yaptınız mı.Muhtemelen voltaj azlığından kesmiş olabilirBende program kapanmadı mavi ekran da vermedi çekirdek hızı %91 e düştü diyerek durdurdu direkt sonucu gösterdi
Hayır hocam ama muhtemelen sizinki de platinum @RevDeisDou hocam 768mV? wtf!?Step 78 de kaldı sonra uygulamadan attı beni acaba biostan bir ayar mı yapmamız gerekiyordu
biostan 4.2 sabitlenmiş kullanıyodum normalde voltaj ayarlayıp ayarlamadığımı hatırlamıyorum ama yüksek ihtimal 1.10v falan ayarladım diye hatırlıyorumHiç biostan ayar yaptınız mı.Muhtemelen voltaj azlığından kesmiş olabilir
ben auto olarak ayarlayıp bir daha deneyeceğimbiostan 4.2 sabitlenmiş kullanıyodum normalde voltaj ayarlayıp ayarlamadığımı hatırlamıyorum ama yüksek ihtimal 1.10v falan ayarladım diye hatırlıyorum
Anladığım kadarıyla ne kadar kaliteliyse işlemci o kadar zor ısınıyor bu yüzden de daha rahat oc yapabiliyorsunsilikon kalitesi ne oluyor?