- Konu Sahibi Konu Sahibi
Klima çalışıyor evin içi buz gibi ona güvendim birazdaFan olmadan pc acma bile hele bu sıcakta islemcine zarar verirsin
Klima çalışıyor evin içi buz gibi ona güvendim birazdaFan olmadan pc acma bile hele bu sıcakta islemcine zarar verirsin
Geçmiş olsun kartı kızartmışsın. Arıza neresinde belli olmaz artık.Kablo biryerlere değdi bana ufak bi elektrik çarptı sonra da bilgisayar açılmadı zaten power ışığına söndü
Yok hocam güvenmeyin bence emin olun yine yanar cpuKlima çalışıyor evin içi buz gibi ona güvendim birazda
PLZ13Geçmiş olsun kartı kızartmışsın. Arıza neresinde belli olmaz artık.
Artık emin olamayız çünkü anakart yandıYok hocam güvenmeyin bence emin olun yine yanar cpu
Power ışığı yanmıyor ama burada aşırı bir ısınma varGeçmiş olsun kartı kızartmışsın. Arıza neresinde belli olmaz artık.
Isınma nedeniyle sıkıntılar çıkar büyük ihtimalHocam pc nin açıldığını fan dan anlıyorum meğersem fanın 1 tane siyah kablosu var o kopmuş fan donmeyince de ben açılmıyor sanıyordum aslında açılıyormuş fan olmadan çalışsa bi sıkıntı olur mu acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çalılıyorsa bile artık çalışmıyor çünkü fanın kopan kablosu kısa devre yaptırdı artık tam gitti
Anakartı yaktımIsınma nedeniyle sıkıntılar çıkar büyük ihtimal
Gecmiş olsunAnakartı yaktım
Eyvallah hocamGecmiş olsun