ISS Değiştirmeli Miyim?

deliibo31

80+
Reaksiyon skoru
13
Ahali

1gbps tt kullanıcısıyım 50 mbit upload veriyor türksat fiberde geldi o 125 mbit upload veriyor geçmeye değermi telekomdan aaağğ değermi

Değmez.

Ahali

1gbps tt kullanıcısıyım 50 mbit upload veriyor türksat fiberde geldi o 125 mbit upload veriyor geçmeye değermi telekomdan aaağğ değermi

Millenicom dusunurmusun?
Senin altyapiya iygunsa gecebilirsin.
Kod istersen diye atıyorum F19FOEAB.
Fiyatı uygunsa senin için arkadasını getirle beraber iyi oluyor.

Millenicom dusunurmusun?
Senin altyapiya iygunsa gecebilirsin.
Kod istersen diye atıyorum F19FOEAB.
Fiyatı uygunsa senin için arkadasını getirle beraber iyi oluyor.
Yok boş isslerle işim olmaz altyapı sahibi olacak

Türk NET geçip fiyat farkıyla fiber hızı alabiliyorsunuz. Yanlışım yoksa TT'den de ucuza denk geliyor. Ayrıca TT, Sansüronline ve Kablo NET bu üçlünün engellerine DNS ile takılmıyorsunuz.

altyapısı yok bişi yok olsada geçmem kurumsal gelmiyor bana
Post automatically merged:

Türk NET geçip fiyat farkıyla fiber hızı alabiliyorsunuz. Yanlışım yoksa TT'den de ucuza denk geliyor. Ayrıca TT, Sansüronline ve Kablo NET bu üçlünün engellerine DNS ile takılmıyorsunuz.
Fiyat önemli değil 300 tl indirim mühim değil upload için önemli.

altyapısı yok bişi yok olsada geçmem kurumsal gelmiyor bana
Altyapıyı TT ile kullanacaksınız işte, TT üzerinden fiber sağlıyor. İstediğiniz modemi falan kullanabileceksiniz. Türk NET geçip, ONT yanına bir tane Keenetic Router alıyorsunuz kaliteli tamamdır.

Altyapıyı TT ile kullanacaksınız işte, TT üzerinden fiber sağlıyor. İstediğiniz modemi falan kullanabileceksiniz. Türk NET geçip, ONT yanına bir tane Keenetic Router alıyorsunuz kaliteli tamamdır.
Hocamın dediklerini harfi harfine uygularsanız hiçbir sorun yaşamazsınız

Sevmiyom türkneti altyapı sahibini seviyom

Upload ile işin varsa geçebilirsin. 2.5 kat upload artışı resmen.

Geri