Ahali
1gbps tt kullanıcısıyım 50 mbit upload veriyor türksat fiberde geldi o 125 mbit upload veriyor geçmeye değermi telekomdan aaağğ değermi
Yok boş isslerle işim olmaz altyapı sahibi olacakMillenicom dusunurmusun?
Senin altyapiya iygunsa gecebilirsin.
Kod istersen diye atıyorum F19FOEAB.
Fiyatı uygunsa senin için arkadasını getirle beraber iyi oluyor.
altyapısı yok bişi yok olsada geçmem kurumsal gelmiyor banaTürknet
Fiyat önemli değil 300 tl indirim mühim değil upload için önemli.Türk NET geçip fiyat farkıyla fiber hızı alabiliyorsunuz. Yanlışım yoksa TT'den de ucuza denk geliyor. Ayrıca TT, Sansüronline ve Kablo NET bu üçlünün engellerine DNS ile takılmıyorsunuz.
Altyapıyı TT ile kullanacaksınız işte, TT üzerinden fiber sağlıyor. İstediğiniz modemi falan kullanabileceksiniz. Türk NET geçip, ONT yanına bir tane Keenetic Router alıyorsunuz kaliteli tamamdır.altyapısı yok bişi yok olsada geçmem kurumsal gelmiyor bana
Hocamın dediklerini harfi harfine uygularsanız hiçbir sorun yaşamazsınızAltyapıyı TT ile kullanacaksınız işte, TT üzerinden fiber sağlıyor. İstediğiniz modemi falan kullanabileceksiniz. Türk NET geçip, ONT yanına bir tane Keenetic Router alıyorsunuz kaliteli tamamdır.
Sevmiyom türkneti altyapı sahibini seviyomAltyapıyı TT ile kullanacaksınız işte, TT üzerinden fiber sağlıyor. İstediğiniz modemi falan kullanabileceksiniz. Türk NET geçip, ONT yanına bir tane Keenetic Router alıyorsunuz kaliteli tamamdır.
Ozaman niye konu açıyorsunuzSevmiyom türkneti altyapı sahibini seviyom
Benzer şeyin hakaretlisini az daha söyleyecektim de ne gerek var deyip arkadaşı engelledim. Ben kendi saçma kararlarına onay almak için konu alanlara artık bu tarifeyi uygulayacağım.Ozaman niye konu açıyorsunuz![]()