DefKot
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,805
- İsim
- DefKot
Hocam herşeyin bir bedeli vardır en zor zamanlar yaşanacak en güzel zamanların bedelidir belki de diye düşün, sizin anlatığınızdan çok daha kötü durumda olan insanlar gördüm siz yine iş bulamıyorsunuz ya daha da kötüsü kendi işinin patronu olup batanlar herşeyini kaybedenler, ya evlenip boşananlar, ya canı istese de sağlık sorunu yüzünden yemek yiyemeyenler ne halde olan insanlar var bu tarz insanlar çevremde de var inanın bir çoğu bir şekilde toparlandı siz de toparlanırsınız, sakın öyle kendinize zarar vermeyi falan da düşünmeyin.Öncelikle ben kimim,yaşım 25 askerliğimi yaptım 4 senelik fakülte mezunuyum,kpssde 78 puanım var bu sene 80+puan gelecek gibi,6 aylık staj tecrübem var logo ve max erp programını kullanabiliyorum b1 ingilizcem var fakat 2 senedir iş bulamadım(ücret beklentimde düşük üstelik),dün açtığım konuda brütün netini sordum ama herkes beni ezikledi(servis güzergahında olmadığım için o işde olmadı)ailem ve çevrem bana sürekli baskı uyguluyor annem sabahları sürekli işi soruyor,babamdan harçlık almaya utanıyorum.kız arkadaşım var evlenemiyoruz işim olmadığı için 2 kere polisliğe girdim kazanamadım bu sene yine girdim kazanamazsam hayatıma son vermeyi düşünüyorum psikolojim bozuldu yemek bile yiyemiyorum benim durumumda olan varmı.