Ankara, Eskişehir, Trabzon, Samsun, Çanakkale, Kocaeli, Sakarya, Muğla ve Bursa buralar yazılabilir.İyi üniversite var İstanbul’da başka hangi şehri yazıyım
Ankara'da ev kiraları absürt fiyatlar vs değil. Ulaşım İstanbul'a göre çok daha rahat. İnsanlar İstanbul'a göre daha mutlu ve sosyal. Mekan fiyatları ortalama, makul seviyede. Çok olmasa da öğrenci yine var. Üstteki arkadaşın da dediği gibi farklı yerlerde farklı insanlar tanıma imkanı sunabilir. Eskişehir'e gittim öğrenci için mükemmel yerlerden biri sosyal ortamı güzel yaşanırlık açısı güzel toplu taşıma rahat kullanmasan bile yürüme mesafesinde çoğu yer. Trabzon'da okuyan arkadaşım var o da memnun olduğunu söylüyor ( Trabzonlu biri olarak çok severim).Ankara, Eskişehir, Trabzon, Samsun, Çanakkale, Kocaeli, Sakarya, Muğla ve Bursa buralar yazılabilir.
Öğrenci şehirleridir genellikle...
İstanbul'dan sonra Ankara gelir bence daha avantajlıdır çünkü başkent ve iyi bir bölümün varsa burs bile alabilirsin.
Eğer girişkensen ve ailenin bağlantıları varsa hem bürokraside hem de siyasette çevre yapabilirsin.
Kocaeli ve sakarya da yaşadım şuan trabzondayım sorun olursa cevaplarım...
İstanbul elbette kişiye göre değişir fakat oraya gidip de 1 sene sonra yatay geçişle dönen çok tanıdığım oldu...Ankara'da ev kiraları absürt fiyatlar vs değil. Ulaşım İstanbul'a göre çok daha rahat. İnsanlar İstanbul'a göre daha mutlu ve sosyal. Mekan fiyatları ortalama, makul seviyede. Çok olmasa da öğrenci yine var. Üstteki arkadaşın da dediği gibi farklı yerlerde farklı insanlar tanıma imkanı sunabilir. Eskişehir'e gittim öğrenci için mükemmel yerlerden biri sosyal ortamı güzel yaşanırlık açısı güzel toplu taşıma rahat kullanmasan bile yürüme mesafesinde çoğu yer. Trabzon'da okuyan arkadaşım var o da memnun olduğunu söylüyor ( Trabzonlu biri olarak çok severim).