- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç fark etmez yeterki dar boğaz yapmasın yeterliAMD mi intel mi?
Hiç fark etmez yeterki dar boğaz yapmasın yeterliAMD mi intel mi?
Ve bütçe yeni nesil dersen her türlü anakart da değişemelisin.gtx 1660 a uygun en iyi işlemci nedir onu tam performansa zorlayacak?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öneriniz işlemci olarak?
10400F'ye geçiş yapabilirsiniz.gtx 1660 a uygun en iyi işlemci nedir onu tam performansa zorlayacak?
Öneriniz işlemci olarak?
En uygun 10400F yada 3600 olabilir. Şu aşamada o kadar büyük masrafa gerek yok diye düşünüyorum çünkü anakart da değiştirmeniz şart o yüzden öncelikle ramlerinizi gözden geçirin hangi frekans/CL değerinde çalıştığına bakın.gtx 1660 a uygun en iyi işlemci nedir onu tam performansa zorlayacak?
Öneriniz işlemci olarak?
O zaman anladığım kadarı ile işlemcim anakartım ve ramlerim yeni nesil oyunlar için yeterli değilVe bütçe yeni nesil dersen her türlü anakart da değişemelisin.
Anladım teşekkür ederim.En uygun 10400F yada 3600 olabilir. Şu aşamada o kadar büyük masrafa gerek yok diye düşünüyorum çünkü anakart da değiştirmeniz şart o yüzden öncelikle ramlerinizi gözden geçirin hangi frekans/CL değerinde çalıştığına bakın.
Ramlerin 3000mhz olabilir ama işlemcin yüzünden tam performans veremiyor olabilir.O zaman anladığım kadarı ile işlemcim anakartım ve ramlerim yeni nesil oyunlar için yeterli değil
Anladım teşekkür ederim.
Hemen atıcam bir saniyeCPU-Z memory görüntüsü atın ramlere bakalım.
Elle güncellemek genelde en iyi ve sağlıklı yoldur ama uğraşmak istemiyorum diyorsan Tavsiye Etmemekle birlikte Driver Booster adlı programı kullanabilirsin.En düşükten en yükseğe
Biraz daha yardım eder misiniz driverlar güncelledim ama tek tuşla vs. güncellemek için bir şey yok mu hepsini elle güncellemek zorunda kalıyorum fps kısıtlama nedir nereden açık hiç bilmiyorum ekran kartı programı nasıl kurcalanır hiç bilmiyorum
Ayrıca belirteyim fotoğraflarda anlaşılmaz ama sürekli olarak drop yiyorum.
CPU-Z memory görüntüsü atın ramlere bakalım.