Neler Yeni

İstediğim FPS değerini alamıyorum.

gtx 1660 a uygun en iyi işlemci nedir onu tam performansa zorlayacak?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öneriniz işlemci olarak?
10400F'ye geçiş yapabilirsiniz.

gtx 1660 a uygun en iyi işlemci nedir onu tam performansa zorlayacak?

Öneriniz işlemci olarak?
En uygun 10400F yada 3600 olabilir. Şu aşamada o kadar büyük masrafa gerek yok diye düşünüyorum çünkü anakart da değiştirmeniz şart o yüzden öncelikle ramlerinizi gözden geçirin hangi frekans/CL değerinde çalıştığına bakın.

Ve bütçe yeni nesil dersen her türlü anakart da değişemelisin.
O zaman anladığım kadarı ile işlemcim anakartım ve ramlerim yeni nesil oyunlar için yeterli değil :(

En uygun 10400F yada 3600 olabilir. Şu aşamada o kadar büyük masrafa gerek yok diye düşünüyorum çünkü anakart da değiştirmeniz şart o yüzden öncelikle ramlerinizi gözden geçirin hangi frekans/CL değerinde çalıştığına bakın.
Anladım teşekkür ederim.

O zaman anladığım kadarı ile işlemcim anakartım ve ramlerim yeni nesil oyunlar için yeterli değil :(

Anladım teşekkür ederim.
Ramlerin 3000mhz olabilir ama işlemcin yüzünden tam performans veremiyor olabilir.

CPU-Z memory görüntüsü atın ramlere bakalım.

En düşükten en yükseğe

Biraz daha yardım eder misiniz driverlar güncelledim ama tek tuşla vs. güncellemek için bir şey yok mu hepsini elle güncellemek zorunda kalıyorum fps kısıtlama nedir nereden açık hiç bilmiyorum ekran kartı programı nasıl kurcalanır hiç bilmiyorum :(

Ayrıca belirteyim fotoğraflarda anlaşılmaz ama sürekli olarak drop yiyorum.
Elle güncellemek genelde en iyi ve sağlıklı yoldur ama uğraşmak istemiyorum diyorsan Tavsiye Etmemekle birlikte Driver Booster adlı programı kullanabilirsin.

Ekler

• 5 (2).png
    5 (2).png
    228 KB · Hit: 69
  • aaaa.png
    aaaa.png
    207.6 KB · Hit: 63
  • unknown.png
    unknown.png
    211.2 KB · Hit: 67
Geri