İstediğim tarzda oyun bulamıyorum

Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar hepinize merhabalar elimde iyi bir sistem var ve yeni metro serisini bitirdim grafiksel olarak bir sıkıntı yaşamadım ancak şu anda oyunsuzluk çekiyorum bana bu saydığım örnekteki oyunlardan yola çıkarak önerebileceğiniz bir oyun var mıdır acaba ?
Oynadığım oyunlar:
Metro serisi
Life İs strange serisi
Uncharted Serisi
Call of Duty Serisi
Beyond Two souls
Detroit become human
yani listeyi daha da fazla uzatmak istemiyorum ama anlayabileceğiniz üzere hepsinin ortak özelliği iyi bir hikayeye sahip önerisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum lütfen kurtarın beni oyunsuzluktan :D

Arkadaşlar hepinize merhabalar elimde iyi bir sistem var ve yeni metro serisini bitirdim grafiksel olarak bir sıkıntı yaşamadım ancak şu anda oyunsuzluk çekiyorum bana bu saydığım örnekteki oyunlardan yola çıkarak önerebileceğiniz bir oyun var mıdır acaba ?
Oynadığım oyunlar:
Metro serisi
Life İs strange serisi
Uncharted Serisi
Call of Duty Serisi
Beyond Two souls
Detroit become human
yani listeyi daha da fazla uzatmak istemiyorum ama anlayabileceğiniz üzere hepsinin ortak özelliği iyi bir hikayeye sahip önerisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum lütfen kurtarın beni oyunsuzluktan :D
The Walking Dead 4 sezonu beraber 77 TL. İndirim ile ucuzlayabilir.

Oynadığım oyunlar:
Metro serisi
Life İs strange serisi
Uncharted Serisi
Call of Duty Serisi
Beyond Two souls
Detroit become human
Far Cry serisine başla.

Far cry primal özellikle çok iyi,

Medal Of Honor da çok iyi bir oyun.

Geri