Neler Yeni

İşten çıkmak ilk gün

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Beyler şu an bir restorana girdim aşçı olarak ve 1 gün oldu hiç benlik bir iş olmadığını anladım sizce hem onları hem kendimi daha fazla yormadan çıkmalımıyım yani aşçılık hayalimdi ama benim için bir hobi olduğunu anladım diyebilirim

Zorlarsam yaparım ama 3,4 kere s*** alışırsın demek gibi geliyor bana

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ultimatom
Senin yerinde olsaydım eğer 27 veriyorlardı bir ay alışmak için beklerdim olmazsa çıkardım.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin yerinde olsaydım eğer 27 veriyorlardı bir ay alışmak için beklerdim olmazsa çıkardım.
Aslında bilgisayardan ćalışmayı seviyorum blender öğreniyorum acaba çıkıp o konuda geliştirmelimiyim diyorum abim sosyal medya işi yapıyor ve videographer onlar onlarla çalışmamı istedi ama ben kabul etmedim CGI işi farklı iş ama 20 saniyelik bir videoya 20k para almış yaptırdıkları kişi evde kalıp o konuya mı yoğunlaşsam diye düşünüyorum

CharlesPolat

80+ Bronze
Beyler şu an bir restorana girdim aşçı olarak ve 1 gün oldu hiç benlik bir iş olmadığını anladım sizce hem onları hem kendimi daha fazla yormadan çıkmalımıyım yani aşçılık hayalimdi ama benim için bir hobi olduğunu anladım diyebilirim

Zorlarsam yaparım ama 3,4 kere s*** alışırsın demek gibi geliyor bana
Tecavüzden kaçamıyorsan zevk alıcaksın tadını çıkar 🤙

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,081
İsim
Asil
Kaçabiliyorum sorun orda
Abinin kendi işiyse eğer 1 saniye bile düşünme yanına git abinin ama abinde orada bir çalışansa aşçılığa şans verebilirsin. Çünkü CGI’ın farklı olduğunu söylüyorsun o işide pek seveceğin garanti değil. Hem aşçılığa biraz vakit ayırıp deneyimlemen lazım hemde abinin yaptıklarını gözlemlemen lazım ancak abinin kendi işiyse orada çalış derim, kendi işin gibisi yok.

Top Bottom