hocam bunu alınca 1 ay boyunca istediğimiz oyunun hesabını isteyip girebiliyor muyuz?God of War: Ragnarök Satın Al | SaglamLisans
God of War: Ragnarök Satın Al - God of War: Ragnarök ucuz fiyata satın al hemen God of War: Ragnarök indir ve oynamaya başla. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
Sadece god of warı alırsan 189 tl oluyor oda süresiz galiba ama sağlampass diye bir şey var 1 aylık 50 tl sitede görebilceğiniz oyunların hepsi içinde bulunuyordur büyük ihtimalhocam bunu alınca 1 ay boyunca istediğimiz oyunun hesabını isteyip girebiliyor muyuz?
katılıyorum, teşekkür ederimYorumlarda bu şekilde daha önce oyun oynamış arkadaş olduğunu düşünmüyorum. Yaklasik 1 yıldır bu şekilde oynuyorum hikayeli oyunlari. Bir gün bile save dosyası gitmedi. Zaten bunu satıcı da uyarıyor nasıl kullanman gerektiğini. Hesaba giriş yaparken offline modda girmen lazım. Bu şekilde girdiğin sürece ne save dosyan gider ne bir şey. Ayrıca yorumlarda sen oynarken başkası sıra bekliyor gibi yorumlar var komik gerçekten
teşekkürlerOyun klasörünü bulup içindeki save dosyalarını yedekleyecdksin