Neler Yeni

ITEMSATIS YASAL SUREC

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa
Merhabalar tam 4 ay 7 gün önce 750tl'ye bir lol hesabı sattım fakat hesap 3 gün önce geri çekilmiş ve beni İtemsatış'a şikayet etmiş herhangi bir yasal süreç başlar mı? böyle bir şey yaşayan var mı?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,876
İsim
Selim
Merhabalar tam 4 ay 7 gün önce 750tl'ye bir lol hesabı sattım fakat hesap 3 gün önce geri çekilmiş ve beni İtemsatış'a şikayet etmiş herhangi bir yasal süreç başlar mı? böyle bir şey yaşayan var mı?
Geri çekmiş derken biraz daha açıklayın

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Tuğra
Hesabı siz geri almadıysanız birsey olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hesabı ben geri almadım fakat bir kanıtım yok adama benim bir sorunum yok diyorum trip atıyor canlı destek desen dava edicez diyor son 4 ayda hem kendime yeni bir bilgisayar aldığım için hesabı satarkenki hiçbir ss bende yok ama kanıt bulmam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geri çekmiş derken biraz daha açıklayın
hesabı ana sahibi geri çekmiş alıcının anlattığına göre ama doğruluğu tartışılır

kutaybey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Kutay
hesabı ben geri almadım fakat bir kanıtım yok adama benim bir sorunum yok diyorum trip atıyor canlı destek desen dava edicez diyor son 4 ayda hem kendime yeni bir bilgisayar aldığım için hesabı satarkenki hiçbir ss bende yok ama kanıt bulmam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

hesabı ana sahibi geri çekmiş alıcının anlattığına göre ama doğruluğu tartışılır
doğruluğu tartışılır ne demek birader satıcı sen değil misin zaten?

kutaybey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Kutay
alıcı dedi çekildi diye yalan atıyorsa?
güzel kardeşim adamın yalan atıp atmadığını senin net şekilde bilmen gerekiyor zaten belirsiz soru sorma. hesabı geri çekmediysen yalan söylüyordur , çektiysen sen yalan söylüyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güzel kardeşim adamın yalan atıp atmadığını senin net şekilde bilmen gerekiyor zaten belirsiz soru sorma. hesabı geri çekmediysen yalan söylüyordur , çektiysen sen yalan söy
değerli cevaplarınız için teşekkürler bir sıkıntı çıkarsa yine burda olurum :)

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Ege
alıcı mı geri çekmiş?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,876
İsim
Selim
bu eleman bi boklar yemiş belli ediyor çok.
Soruyu da anlamadım bu hesap satmış karşı taraf geri çekmiş diyor satıcı buysa karşı taraf nasıl geri çekiyor çekse de para iadesi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa
Soruyu da anlamadım bu hesap satmış karşı taraf geri çekmiş diyor satıcı buysa karşı taraf nasıl geri çekiyor çekse de para iadesi olur
Hesapların ilk maili bende değil. Sadece al-sat yapan birisiyim burada alıcının beni kandırdığını düşünüyorum çünkü 1 hesap niye 4 ay sonra adamda patlasın?

Top Bottom