Nezha
80+ Bronze
29 kasımda arkadaşım için it-friday7 kasasını satın almıştık. Anakart olarak msi pro b650m-b modelini seçtik. Demin airport şubeden telefon geldi anakart stokta yok dendi gigabyte b650m s2h göndereceğiz onaylıyor musunuz aksi halde iptal edelim dediler. Aradaki fiyat farkı ne olacak diye sordum çünkü kendi sitelerine göre arada 500 lira fark var, muhasebeyle görüşürüz dedi. Fiyat farkını hesaplattırmadan neden kabul edeyim? Biri 6800mhz msi, biri 6400mhz gigabyte. Geri kalan her şey aynı ama s2hları kimse beğenmiyor ben neden alayım ki? Fiyat farkı vereyim üst model anakartla gönderin diyorum yok diyor teklifimiz bu veya iptal edin diyor. Ama kendileri alt model gönderirken fiyat farkı falan teklif etmiyorlar.
Sitelerinde hala mağaza stoğu görünüyor msi pro b650mb için. Bir de dalga geçer gibi saat 18.15te aradılar tekrar aramaya çalışıyorum mesai saati dışı diyor kapanıyor telefon.
Ne yapmam lazım?
Sitelerinde hala mağaza stoğu görünüyor msi pro b650mb için. Bir de dalga geçer gibi saat 18.15te aradılar tekrar aramaya çalışıyorum mesai saati dışı diyor kapanıyor telefon.
Ne yapmam lazım?