Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,018
- Konu Sahibi Konu Sahibi
forma özel olsa bile bnenim bildiğim kadarıyla ben yine alamıyorumBence böyle durumların önüne geçmek için hep tamamen forum özel olmalı. Fırsatçılar iş başında...
Şuan anlık benim durum afkasdkjfksjg. Sabahtan beri uğraşıyorum. Kredi çektirdim. Ertesi gün yatacağını öğrenip kart buldum limiti olan ama işte...Bişey olmaz adresime
Ben tam 19.00'da sepete ekledim. Sepete giremedim stok bitti dostum...Aha bakın saate dikkat yine ekledim gitti Alıntıyı görüntüle
bunun adı karaborsa değil, bakkalın sattığı ekmeğe ihtiyacı yok ucuza alıyor sana pahalıya satıyor.Bu karaborsa kafası olduğu müddetce Allah bize vuslat vermeyecek.Hep fırsatçılık hep hainlik......
Bana göre ahlaksızlık.Ekran kartını 6k'ya koyarlar şimdi.bunun adı karaborsa değil, bakkalın sattığı ekmeğe ihtiyacı yok ucuza alıyor sana pahalıya satıyor.
Ee o zaman sepete neden ekleniyor halaŞuan anlık benim durum afkasdkjfksjg. Sabahtan beri uğraşıyorum. Kredi çektirdim. Ertesi gün yatacağını öğrenip kart buldum limiti olan ama işte...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben tam 19.00'da sepete ekledim. Sepete giremedim stok bitti dostum...
eğer yasak olmasa ben burda onlara ne diceğimi çok iyi bilirdim de neyse valla boşkoyun bi 1 ay daha beklicez ve tekrar alamicaz kgfmöhfjgkhmBana göre ahlaksızlık.Ekran kartını 6k'ya koyarlar şimdi.
var knk 4 kişi 1 tane alabilmişALAN VAR MI ARKADAŞLAR BU FORUMDAN ÇOK MERAK EDİYORUM LÜTFEN YA BİRİ ALDIM DESİN ??
Bende eklendi ama seninki gibi oldu. Stok yok dedi. Sepete girene kadar 30-40 dakika geçti...Ee o zaman sepete neden ekleniyor hala
sana göresi bana göresi yok bunun adı ticaret. sen alamıyorsun diye ağlamak boşa :dBana göre ahlaksızlık.Ekran kartını 6k'ya koyarlar şimdi.
Aldım dostum 19.40 ta biraz bezdirdi ama sondaki mutluluğa değdiALAN VAR MI ARKADAŞLAR BU FORUMDAN ÇOK MERAK EDİYORUM LÜTFEN YA BİRİ ALDIM DESİN ??
ALAN VAR MI ARKADAŞLAR BU FORUMDAN ÇOK MERAK EDİYORUM LÜTFEN YA BİRİ ALDIM DESİN ??