Yardım İtopya iade işlemi için soru

Reaksiyon skoru
51
Merhabalar itopyadan bir kulaklık aldım ve dün elime geçti kullandım ve beğenmedim kafama büyük oldu kayıp duruyor boşluk kalıyor falan o yüzden iade etmek istiyorum ama sitelerinde hala sipariş faturalanıyor gözüküyor yarın arayıp söyleyeceğim ve kutuyu açarken kutunun üst tarafında biraz yırtık oluştu bu herhangi bir sorun yaratır mı iade konusunda iade kabul etmezlerse tüketici hakem heyetine şikayet edebilir miyim?

Merhabalar itopyadan bir kulaklık aldım ve dün elime geçti kullandım ve beğenmedim kafama büyük oldu kayıp duruyor boşluk kalıyor falan o yüzden iade etmek istiyorum ama sitelerinde hala sipariş faturalanıyor gözüküyor yarın arayıp söyleyeceğim ve kutuyu açarken kutunun üst tarafında biraz yırtık oluştu bu herhangi bir sorun yaratır mı iade konusunda iade kabul etmezlerse tüketici hakem heyetine şikayet edebilir miyim?
Reis itopya biraz sıkıntı bu konuda

Kulaklık iade almayabilirler.

kulaklık çoğu yerde kozmetik ürün olarak geçtiği için alınmıyor genede sor

hijyen ürünü diyip iade almiyor itopya birde kutusuna zarar vermişsin dahada zor işin

Genel olarak hiç bir firma iadeyi kolay kolay kabul etmez hatta hiç etme diyebilir hijyen ürünü olarak saydıkları için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,504
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri