ups kargo ve takip numarası vermişler upsnin sitesine giriyorum gözükmüyorYurtiçi ise arayıp öğrenebilirsiniz
Hafta sonu mesai saatleri dışında olduğundan gecikmiştir merak etme. Yine istersen arayıp sor ama olduğun şehre göre de kargo süresi değişebilir mesela bana 2 3 iş gününde falan ulaşıyor. zaten kargoya verileli 1 gün olmuş daha, cumartesi pazarı sayma.İTOPYADAN MONİTÖR ALDIM VE PERSEMBE GÜNÜNDEN BERİ KARGODA GÖZÜKMEKTE NE SMS GELDİ NE MAİL MAİL ÜZERİNDEN İTOPYAYA YAZDIM DÖNÜŞ ALAMADIM NASIL YOK İZLEMELİYİM
Ne takip numarası ile kargo takip edebiliyorum nede numaram ileHafta sonu mesai saatleri dışında olduğundan gecikmiştir merak etme. Yine istersen arayıp sor ama olduğun şehre göre de kargo süresi değişebilir mesela bana 2 3 iş gününde falan ulaşıyor. zaten kargoya verileli 1 gün olmuş daha, cumartesi pazarı sayma.
Başka bir forumdan gördüklerim kadarıyla UPS kargo bilgileri biraz yavaş girebiliyormuş. Bir de doğru numara ile arattığınıza emin misiniz? Burada başka bir forum sitesinin linkini atabiliyor muyum bilmiyorum.Ne takip numarası ile kargo takip edebiliyorum nede numaram ile