Neler Yeni

İTOPYA SİPARİŞ İŞLEMLERİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Hakan
370 adet kargo bugün yola çıkmış. sipariş limitine takılıp sistemleri gözükmeyenlerin para iadesi yapılacakmış AMA size bir ipucu vereyim siz arayıp veya onlar sizi arayınca ısrarcı olursanız sisteminizi gönderirler :) ama bir haksızlık yok zaten sistem çöktüğü için gelen siparişi sıraya alıp limit dışı siparişleri sistem iptal etmiş
@Abdullah Hacıgül abi 5:24 de sipariş verdim telefona mesaj geldi kodu sisteme girdim para kesildi ben bu sistemi inşallah alirm 1 gündur gözüme uyku girmedi

Lynkox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Furkan Ağkurt
370 adet kargo bugün yola çıkmış. sipariş limitine takılıp sistemleri gözükmeyenlerin para iadesi yapılacakmış AMA size bir ipucu vereyim siz arayıp veya onlar sizi arayınca ısrarcı olursanız sisteminizi gönderirler :) ama bir haksızlık yok zaten sistem çöktüğü için gelen siparişi sıraya alıp limit dışı siparişleri sistem iptal etmiş

Valla dostum hepiniz adına üzüldüm Abdullah abi bi yolunu bulacaktır.
Bu işi çözse çözse Abdullah abi çözer. Umarım araya girip mağduriyetimizi giderir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
ahmet sinan harman

maile cevap yok müşteri temsilcileri suratımıza kapatıyo nasıl ısrarcı olalım ?? @Abdullah Hacıgül

Mauro İcardi

80+ Bronze
Her ne deseniz haklısınız.
Para çekiliyor ve sistem kargoya verilmiyor.
DA-4 ne kadar bekleniyordu.
Vaadedilen zamanda kargoya verilmesi gerekiyordu.
@Abdullah Hacıgül ne olursa olsun bu site ile çalışmamalısın.
Burada mağdur olan 20 kişi var.
5k dan 100k ediyor.
100k az para mı?
Lütfen bir daha bu site ile çalışmayın...

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
ahmet sinan harman
Her ne deseniz haklısınız.
Para çekiliyor ve sistem kargoya verilmiyor.
DA-4 ne kadar bekleniyordu.
Vaadedilen zamanda kargoya verilmesi gerekiyordu.
@Abdullah Hacıgül ne olursa olsun bu site ile çalışmamalısın.
Burada mağdur olan 20 kişi var.
5k dan 100k ediyor.
100k az para mı?
Lütfen bir daha bu site ile çalışmayın..
20 kişiden fazla :d

mcaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
METE CAN AKBAŞ
Bu firmayla gireceğimiz hukuki süreçten sen bir zarar görür müsün abdullah abi ? ben artık o tür yollara başvuracağım bu kadar rezil bir sistem olamaz. Rezil konu başlığını senin isteğin üzerine kaldırmıştım ama bu rezillikten başka bir şey değil abi.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
5 Bin lira verip firmaya ulaşamamak, Müşteri hizmetleri yetersizliği almamak için başlı başına bir sebep. Abdullah abi ve diğer in :cool: İtopya Farkı.

Son düzenleme:

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Sırf şu kaos çıkartan arkadaşlar boş boş araya girip paramızla rezil olduk yazan özellikle benim gibi birine youtuberlara para yediriyor terbiyesizliğini yapan arkadaşlar başkaları gibi gidin satın aldığınız yerle konuşun demediğim için mi bunu yapıyorsunuz? biz de yokluk zorluk gördük para kolay kazanılmıyor size diyorum ki para iadesini kabul etmeyin ve sisteminizi alın daha iki kelam konuşamıyorsunuz.

Olayın takipçisiyim sizin de sistem hakkınız yanmasın diye sabahtan beri telefon konuşması yapıyorum. Bütün işimi gücümü bıraktım sizin olayı takip ediyorum aranızda kendi siparişi ile benim kadar ilgilenmeyen adamlar var bir çok kişinin de ödemesi provizyonda askıda kalmış adamın ondan da haberi yok burada kaosa gelmiş. Olay bende ben baskıcı oluyorum elimden ne geliyorsa sonuçlanır yakında ✋

mcaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
METE CAN AKBAŞ
Sırf şu kaos çıkartan arkadaşlar boş boş araya girip paramızla rezil olduk yazan özellikle benim gibi birine youtuberlara para yediriyor terbiyesizliğini yapan arkadaşlar başkaları gibi gidin satın aldığınız yerle konuşun demediğim için mi bunu yapıyorsunuz? biz de yokluk zorluk gördük para kolay kazanılmıyor size diyorum ki para iadesini kabul etmeyin ve sisteminizi alın daha iki kelam konuşamıyorsunuz.

Olayın takipçisiyim sizin de sistem hakkınız yanmasın diye sabahtan beri telefon konuşması yapıyorum. Bütün işimi gücümü bıraktım sizin olayı takip ediyorum aranızda kendi siparişi ile benim kadar ilgilenmeyen adamlar var bir çok kişinin de ödemesi provizyonda askıda kalmış adamın ondan da haberi yok burada kaosa gelmiş. Olay ben de ben baskıcı oluyorum elimden ne geliyorsa ✋
Abdullah abicim ulaşamıyoruz adamlara ciddiye almıyorlar telefon suratımıza kapatılıyor ya bu ne demek bu nasıl bir hareket ? sana en ufak bir hakaret eden kimse yok beim grubumdan olup

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,434
Üyeler
159,005
Son üye
narkoz54321
Top Bottom