İtopya sipariş rezilliği 😀

AliMert37

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,153
İyzico ve parolapara kampanyası ile itopyadan 1tb SSD aldım 8 Mayıs günü. Ama iyzico kampanyasının itopyada geçerli olmadığını sonradan gördüm. Hemen ardından itopyaya siparisimi iptal etmek istediğimi mail olarak ilettim(hafta sonu olduğu için müşteri hizmetleri kapalıydı) pazartesi günü siparişin kargoya verildiği için iptal edilemediği, kargo geldikten sonra iade edebileceğim söylendi. Daha sonra Çarşamba günü kargo geldi ama SSD yerine klavye mouse seti yollamışlar. Kargoyu aldıktan sonra müşteri hizmetlerini aradım. İsterseniz doğru ürün ile değişim isterseniz para iadesi isteyebilirsiniz bunun içinde kargoyu geri yollarken para iadesi yada değişim istediğinize dair bir not bırakmam gerektiğini söylediler. Ben daha kargoyu geri teslim etmeden itopyadan başka birisi aradı. SSD yerine klavye mouse yollandigini soyledi. Bende sizden önce müşteri hizmetleriyle konuştuğumu ve kargoyu teslim edeceğimi söyledim. O da kargoyu teslim ettikten sonra takip numarasını mail yoluyla iletmem için mailini verdi. Ben kargoyu teslim ettim ve takip numarasini da maile yolladım. Kargo ellerine ulaştıktan sonra birkez daha değişim istemediğimi para iadesi isteğimi belirttim. Aradan 3 4 gün geçtikten sonra birkez daha mail attım param ne zaman iade olur diye. 1 gün sonra bana ssdnin yollandigini soyledi. Bildiğim kadarıyla bu ay sonu iyzico kampanyası bitecek ve bu itopya kalan 9 günde iade işlemini bitirebilecegini düşünmüyorum. Ne yapmalıyım?

İyzico ve parolapara kampanyası ile itopyadan 1tb SSD aldım 8 Mayıs günü. Ama iyzico kampanyasının itopyada geçerli olmadığını sonradan gördüm. Hemen ardından itopyaya siparisimi iptal etmek istediğimi mail olarak ilettim(hafta sonu olduğu için müşteri hizmetleri kapalıydı) pazartesi günü siparişin kargoya verildiği için iptal edilemediği, kargo geldikten sonra iade edebileceğim söylendi. Daha sonra Çarşamba günü kargo geldi ama SSD yerine klavye mouse seti yollamışlar. Kargoyu aldıktan sonra müşteri hizmetlerini aradım. İsterseniz doğru ürün ile değişim isterseniz para iadesi isteyebilirsiniz bunun içinde kargoyu geri yollarken para iadesi yada değişim istediğinize dair bir not bırakmam gerektiğini söylediler. Ben daha kargoyu geri teslim etmeden itopyadan başka birisi aradı. SSD yerine klavye mouse yollandigini soyledi. Bende sizden önce müşteri hizmetleriyle konuştuğumu ve kargoyu teslim edeceğimi söyledim. O da kargoyu teslim ettikten sonra takip numarasını mail yoluyla iletmem için mailini verdi. Ben kargoyu teslim ettim ve takip numarasini da maile yolladım. Kargo ellerine ulaştıktan sonra birkez daha değişim istemediğimi para iadesi isteğimi belirttim. Aradan 3 4 gün geçtikten sonra birkez daha mail attım param ne zaman iade olur diye. 1 gün sonra bana ssdnin yollandigini soyledi. Bildiğim kadarıyla bu ay sonu iyzico kampanyası bitecek ve bu itopya kalan 9 günde iade işlemini bitirebilecegini düşünmüyorum. Ne yapmalıyım?
Çok yapacak bir şey kalmamış gibi. İletişim kopukluğu olmuş İtopya kısmında.

İade etmeye çalışıp şansını deneyebilirsin. Zaten iyzico ile daha ucuza almaya çalışıyordun. Bu şekilde daha pahalıya patladı sana. Bence tümüyle iade iste tekrardan. Erken verirlerse iyzico kampanyası da varsa ona katılıp al.

Yapabileceğin bir şey yok. İtopya itopyalığını yapıyor. Kendi çalışanlarıyla bile doğru düzgün iletişim ağları yokken müşteriyle iletişime geçebilmeleri bile muhteşem. İyzico kampanyasında da ilk 1500 kişi yazıyordu kampanya bitmesine rağmen hala iyzico yazıyor. Tamamen tuzak.

(Burası düzenlemeden sonra) sinirlendim tekrar yazasım geldi:
Kalem pil dahi almamaya yemin ettim. Am5 hazır sistem almıştık, opsiyon ekranından rami yükselttim anakartı yükselttim. Anakart elimizde yok diye aradılar (aradıkları günün ertesi günü dahi stokta var yazıyordu) baştaki anakartla gönderdiler, yükseltme için verdiğim 350 lirayı geri göndermediler. Muhasebeye soracağız fark varsa iade ederiz dediler. 2 hafta sonra aradım sordum fark yokmuş dediler. Opsiyon sayfasında tıklayıp yükselttiğim ram expo desteksiz çıktı. 6000mhz ayarlayınca pc açılmıyor. Am5 sistem opsiyon sayfasında sadece xmp olup expo olmayan ramin ne işi var? Hayır ramin sayfasına girdim ne xmp ne expo yazıyor açıklama yok 6000mhz diyor. Ben de sadece xmp olsa am5 sistemin opsiyonuna koymazlar herhalde dedim sipariş ettim sistemi öyle. Ram 4800mhzde çalışıyor, anakarttan 350 lira ceplerinde kaldı.

Son düzenleme:
Çok yapacak bir şey kalmamış gibi. İletişim kopukluğu olmuş İtopya kısmında.

İade etmeye çalışıp şansını deneyebilirsin. Zaten iyzico ile daha ucuza almaya çalışıyordun. Bu şekilde daha pahalıya patladı sana. Bence tümüyle iade iste tekrardan. Erken verirlerse iyzico kampanyası da varsa ona katılıp al.
Ssd 1 2 gün içinde elime ulaşacak 2 3 gün içinde geri gidecek 3 4 gün içinde para iadesi olacak 😄 bu itopyadan 2. Siparişim oldu sanırım 2si de sıkıntılıydı. Bı daha adım bile atmam herhalde

TRde her sektör artık maalesef böyle. İnfluencerlar, Teknoloji kanalları öncülüğünde toplumsal bir tepki oluşturulmadığı sürece de daha da beter hale gelecektir.

TRde her sektör artık maalesef böyle. İnfluencerlar, Teknoloji kanalları öncülüğünde toplumsal bir tepki oluşturulmadığı sürece de daha da beter hale gelecektir.
Hocam ceza yok, hukuka güven yok. O sebeple insanlar bireysel olarak pozisyon alıyorlar. Yoksa zaten firmalar kafalarına göre takılmaya cesaret etmezler.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Okumadım ama kesin haklısındır ya 2 kere alışveriş yaptım buradan ikisi de sorunlu şu an yeminliyim 1 liraya bir şey satsalar almam 😄

işin komik tarafı fiyatları ucuz da değil zaten tercih etmek için hiç bir sebep yok
İlk alışverişimde katar pro wireless almıştım uygundu o yine. Bu sefer de kampanya var diye. Yapacak bir şey yok

İtopya kısmında herkes birbirinden bir haber çalışıyor belli ki. Bütün çalışanlar birbirinden bağımsız. Kimsenin kimseye bilgi verdiği yok, onlar ne yapsın.

@itopya.com gercekten yaptiginiz is bu mu o kadar anlasmali oldugunuz firmalar ve influencerlar var yaptiginiz rezillikler ve aldatmacalar bitince reklaminizi yapin.

Geri