- Bütçe
- 5
Yanlış yere açtıysam modlardan özür dilerim cumartesi günü itopyaya gidip bi sistem topladık ve aldık fakat ocağın 19 una kadar bi süre verdiler o gün içerisinde verilcek dediler ben nasıl takip ederim ve tahmin ne zmn verirler
Sistem mi topladınız hazır sistem mi aldınız nasıl o kadar bekletiyorlar anlamadım ben vatandan tek tek topladım 100kya geçen ay 2 günde parçalar geldi aynı gün topladılar aldım geldimYanlış yere açtıysam modlardan özür dilerim cumartesi günü itopyaya gidip bi sistem topladık ve aldık fakat ocağın 19 una kadar bi süre verdiler o gün içerisinde verilcek dediler ben nasıl takip ederim ve tahmin ne zmn verirler
Gittik bi hazır sistem söyledik özelleştirip söyledik parçaları getirdiler sonra öyle dedilerSistem mi topladınız hazır sistem mi aldınız nasıl o kadar bekletiyorlar anlamadım ben vatandan tek tek topladım 100kya geçen ay 2 günde parçalar geldi aynı gün topladılar aldım geldim
Whatsapp hattı nedir itopyanın? Ben bulamadım sitede. 29 kasımda aldığım sistemin daha faturası kesilmedi.Yani açıkçası ben Cuma günü sipariş vermiştim, Pazartesi günü kargoya verilmişti, Çarşamba günü de evime gelmişti ama 1-2 hafta bekledikten sonra anca gelenlerde oluyor. Whatsapp üzerinden iletişime geçip bizzat kendilerine sorarak öğrenebilirsiniz.
Fatura ben de de kesilmedi o çok garip. Size teslim edildikten sonra 7 gün içerisinde faturanız kesilecektir demişlerdi. Ben de mi yazsam ne yapsam? Whatsapp numarası şu linkte yazıyor: https://www.itopya.com/iletisimWhatsapp hattı nedir itopyanın? Ben bulamadım sitede. 29 kasımda aldığım sistemin daha faturası kesilmedi.
Görüştüm demin ilgili departman bugün tatil dedi. Yarın bir daha yazacam. Am5 sisteme xmp ram seçimi koymuşlar ben araştırmama rağmen expo mu xmp mi bilgisi yoktu dedim expo desteklemese buraya koymazlar. Sistemde aldığım ram expo desteksiz çıktı 4800mhzde kaldı. Böyle opsiyon sunma olmaz.Fatura ben de de kesilmedi o çok garip. Size teslim edildikten sonra 7 gün içerisinde faturanız kesilecektir demişlerdi. Ben de mi yazsam ne yapsam? Whatsapp numarası şu linkte yazıyor: https://www.itopya.com/iletisim
Görüştüm demin ilgili departman bugün tatil dedi. Yarın bir daha yazacam. Am5 sisteme xmp ram seçimi koymuşlar ben araştırmama rağmen expo mu xmp mi bilgisi yoktu dedim expo desteklemese buraya koymazlar. Sistemde aldığım ram expo desteksiz çıktı 4800mhzde kaldı. Böyle opsiyon sunma olmaz.
Size bi gün vs verdilermiGörüştüm demin ilgili departman bugün tatil dedi. Yarın bir daha yazacam. Am5 sisteme xmp ram seçimi koymuşlar ben araştırmama rağmen expo mu xmp mi bilgisi yoktu dedim expo desteklemese buraya koymazlar. Sistemde aldığım ram expo desteksiz çıktı 4800mhzde kaldı. Böyle opsiyon sunma olmaz.
yarın tekrar iletişime geçin dediler.Size bi gün vs verdilermi
ben de bu kafayı anlamıyorumŞimdi alıp o kadar bekleyeceğine ces2025 I bekleyip alsaydın
Alsın canım hayrını görsün de 1 haftaya yeni jenerasyonu çıkacak parçanin iki sene önce çıkan modelini almak çok mantıklı gelmiyor.ben de bu kafayı anlamıyorum
herkes onu bekle bunu bekle daha iyisini alırsın o olur bu olur diyor.
bırakın adam alsın hocam ya.
Yoksa 3-5 ay beklemesi gerekse tabi alsın geçsin. Ama adam zaten cess ten sonra kavusucak aldığı parçaya. Zaten beklicek bari değseydi beklediğineben de bu kafayı anlamıyorum
herkes onu bekle bunu bekle daha iyisini alırsın o olur bu olur diyor.
bırakın adam alsın hocam ya.