Neler Yeni

Itopya Sipariş Süreci Hakkında Bilgi

Hymuss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alpcan duran
Bütçe
5
Yanlış yere açtıysam modlardan özür dilerim cumartesi günü itopyaya gidip bi sistem topladık ve aldık fakat ocağın 19 una kadar bi süre verdiler o gün içerisinde verilcek dediler ben nasıl takip ederim ve tahmin ne zmn verirler

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Rüveyda Akın
Yani açıkçası ben Cuma günü sipariş vermiştim, Pazartesi günü kargoya verilmişti, Çarşamba günü de evime gelmişti ama 1-2 hafta bekledikten sonra anca gelenlerde oluyor. Whatsapp üzerinden iletişime geçip bizzat kendilerine sorarak öğrenebilirsiniz.

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
İsmail
Yanlış yere açtıysam modlardan özür dilerim cumartesi günü itopyaya gidip bi sistem topladık ve aldık fakat ocağın 19 una kadar bi süre verdiler o gün içerisinde verilcek dediler ben nasıl takip ederim ve tahmin ne zmn verirler
Sistem mi topladınız hazır sistem mi aldınız nasıl o kadar bekletiyorlar anlamadım ben vatandan tek tek topladım 100kya geçen ay 2 günde parçalar geldi aynı gün topladılar aldım geldim

Hymuss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alpcan duran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem mi topladınız hazır sistem mi aldınız nasıl o kadar bekletiyorlar anlamadım ben vatandan tek tek topladım 100kya geçen ay 2 günde parçalar geldi aynı gün topladılar aldım geldim
Gittik bi hazır sistem söyledik özelleştirip söyledik parçaları getirdiler sonra öyle dediler

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Kendilerini garantiye almak içinde öyle demiş olabilirler, yani daha erken de gelebilir.

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
Şimdi alıp o kadar bekleyeceğine ces2025 I bekleyip alsaydın 😀

Nezha

80+ Bronze
Yani açıkçası ben Cuma günü sipariş vermiştim, Pazartesi günü kargoya verilmişti, Çarşamba günü de evime gelmişti ama 1-2 hafta bekledikten sonra anca gelenlerde oluyor. Whatsapp üzerinden iletişime geçip bizzat kendilerine sorarak öğrenebilirsiniz.
Whatsapp hattı nedir itopyanın? Ben bulamadım sitede. 29 kasımda aldığım sistemin daha faturası kesilmedi.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Rüveyda Akın
Whatsapp hattı nedir itopyanın? Ben bulamadım sitede. 29 kasımda aldığım sistemin daha faturası kesilmedi.
Fatura ben de de kesilmedi o çok garip. Size teslim edildikten sonra 7 gün içerisinde faturanız kesilecektir demişlerdi. Ben de mi yazsam ne yapsam? Whatsapp numarası şu linkte yazıyor: https://www.itopya.com/iletisim

Nezha

80+ Bronze
Fatura ben de de kesilmedi o çok garip. Size teslim edildikten sonra 7 gün içerisinde faturanız kesilecektir demişlerdi. Ben de mi yazsam ne yapsam? Whatsapp numarası şu linkte yazıyor: https://www.itopya.com/iletisim
Görüştüm demin ilgili departman bugün tatil dedi. Yarın bir daha yazacam. Am5 sisteme xmp ram seçimi koymuşlar ben araştırmama rağmen expo mu xmp mi bilgisi yoktu dedim expo desteklemese buraya koymazlar. Sistemde aldığım ram expo desteksiz çıktı 4800mhzde kaldı. Böyle opsiyon sunma olmaz.

Hymuss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alpcan duran
Görüştüm demin ilgili departman bugün tatil dedi. Yarın bir daha yazacam. Am5 sisteme xmp ram seçimi koymuşlar ben araştırmama rağmen expo mu xmp mi bilgisi yoktu dedim expo desteklemese buraya koymazlar. Sistemde aldığım ram expo desteksiz çıktı 4800mhzde kaldı. Böyle opsiyon sunma olmaz.

Size bi gün vs verdilermi

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
ben de bu kafayı anlamıyorum
herkes onu bekle bunu bekle daha iyisini alırsın o olur bu olur diyor.
bırakın adam alsın hocam ya.
Alsın canım hayrını görsün de 1 haftaya yeni jenerasyonu çıkacak parçanin iki sene önce çıkan modelini almak çok mantıklı gelmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben de bu kafayı anlamıyorum
herkes onu bekle bunu bekle daha iyisini alırsın o olur bu olur diyor.
bırakın adam alsın hocam ya.
Yoksa 3-5 ay beklemesi gerekse tabi alsın geçsin. Ama adam zaten cess ten sonra kavusucak aldığı parçaya. Zaten beklicek bari değseydi beklediğine 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,588
Üyeler
164,337
Son üye
ritexyxd
Top Bottom