Neler Yeni

Yardım İtopya üzerinden ilk alışverişim

M.TG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammed Taha GÖKTEPE
Çözülmez ise @Abdullah Hacıgül ile iletişime geç forum üzerinden vs. o yardımcı oluyormuş bizzat. Sorununu çözer diye düşünüyorum.
Eğer gerçekten yardımcı olursa kendisi çok sevinirim, ama bilmiyorum kendisinede ulaşmaya çalışacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düzeldi mi? Birde ben İtopyadan bilgisayar monitör ekipman sipariş verdim ve hiç bir sorun yoktu ama insanlarda sürekli sorun oluyor.
Yok hala düzelmedi işin kötü yanı hiçbir geri dönüş alamamak

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Eğer gerçekten yardımcı olursa kendisi çok sevinirim, ama bilmiyorum kendisinede ulaşmaya çalışacağım.
Özel mesaj atmayı deneyebilirsin forumda.

• Beğen
Reaksiyonlar: M.TG

M.TG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammed Taha GÖKTEPE
siteler iyi olmadığı için böyle geç düşebiliyor merak etme çalamazlar :)
Müşteri hizmetlerini arayıp sordum hala siparişim görünmüyor. Sadece para kesildi sorun bu aslında

Özel mesaj atmayı deneyebilirsin forumda.
Profilde konuşma başlat yazıyordu umarım orasıdır. Mevcut sorunumu genel detayları ile beraber belirttim umarım kendisi yardımcı olabilir.

Son düzenleme:

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Müşteri hizmetlerini arayıp sordum hala siparişim görünmüyor. Sadece para kesildi sorun bu aslında

Profilde konuşma başlat yazıyordu umarım orasıdır. Mevcut sorunumu genel detayları ile beraber belirttim umarım kendisi yardımcı olabilir.
Evet oradan atılıyor. Ben yine de moderatörleri de etiketliyim Abdullah hocama daha garanti ulaşabilesin. @Mehmet Yılmaz @crazyreign @Linux

• Muhteşem

M.TG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammed Taha GÖKTEPE
Evet oradan atılıyor. Ben yine de moderatörleri de etiketliyim Abdullah hocama daha garanti ulaşabilesin. @Mehmet Yılmaz @crazyreign @Linux
Çok teşekkür ederim şu kasa işi bir hallolsun. İlk iş forumda bu kasanın yanına alınabilecek bütçesi belli f/p monitörler soracağım. Ama önce şu işi halletmek gerek

Çok teşekkür ederim şu kasa işi bir hallolsun. İlk iş forumda bu kasanın yanına alınabilecek bütçesi belli f/p monitörler soracağım. Ama önce şu işi halletmek gerek
40dk beklemenin ardından müşteri hizmetlerinde sıra geldi. Temsilci e posta adresimi sordu söyledim. çok kısa bekleteceğim dedi gitti :D

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,416
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Instagram sayfalarına yazın bence.

• Beğen

MemoBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmet Polat
Umarım çözersiniz sorununuzu hocam

• Beğen

M.TG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammed Taha GÖKTEPE
Instagram sayfalarına yazın bence.
Yazdım hiçbir geri dönüş gelmiyor malesef.

e postaya ve telefonla arama konusunda bu kadar ilgisizler instagram dm den çok ümitli değilim
Aynen söylediğin gibi telefonu bir süreden sonra mecburi açıyorlar oda kapatmazlarsa tabi.

Umarım çözersiniz sorununuzu hocam
Tek umudum kısa süre içerisinde çözüp bilgisayarın elime ulaşması diğer türlü mahkemeye başvurucam da hiç o kadar uğraşmak istemiyorum.

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Yazdım hiçbir geri dönüş gelmiyor malesef.

Aynen söylediğin gibi telefonu bir süreden sonra mecburi açıyorlar oda kapatmazlarsa tabi.
bazı kişiler 30 40 dk bekliyormuş sonra yüzüne kapatıyorlarmış yani bu biraz şans işi müşteri memnuniyeti kötü

• Üzgün

M.TG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammed Taha GÖKTEPE
bazı kişiler 30 40 dk bekliyormuş sonra yüzüne kapatıyorlarmış yani bu biraz şans işi müşteri memnuniyeti kötü
en son aradığımda 40dk sonra sıra geldi temsilciye olayı söyledim eposta adresimi sordu söyledim hemen kontrol ediyorum dedi ve gitti :D

MemoBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmet Polat
Öncelikle herkese merhabalar. iyi forumlar. Geçen gün çıkan da sistem 4 ile itopya hemen girip sipariş vermek için çabaladım baya bir sistem çöktüğünden dolayı. Sonrasında sistem açılınca ilk iş sepete ekleyip gerekli bilgileri doldurup siparişi tamamladım ve ödemeyi yaptım. ödeme gerçekleşti ama profil kısmında siparişlerim bölümüne tıkladığımda hiçbir şey görünmüyor. Bize ulaşın kısmında ki eposta adresine bir kaç kere mail attım. en az 40dk yı bulan beklemelerin ardından ancak ulaşılabilen müşteri hizmetlerini en az 2 kere aradım ama tek söyledikleri mail atın dönüş yapılacaktır devamında hiçbir şey söylemiyorlar. ne yapmam gerekiyor acaba. bilgisi olan veya bu tarz bir sorun daha önceden yaşayan ve çözen arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Hocam İstanbul’da akrabanız felan yok mu onlar mağazaya gitsinler durumu anlatsınlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,119
Üyeler
164,965
Son üye
ethanhunt
Top Bottom