Yardım İtopya üzerinden ilk alışverişim

M.TG

80+
Reaksiyon skoru
15
Öncelikle herkese merhabalar. iyi forumlar. Geçen gün çıkan da sistem 4 ile itopya hemen girip sipariş vermek için çabaladım baya bir sistem çöktüğünden dolayı. Sonrasında sistem açılınca ilk iş sepete ekleyip gerekli bilgileri doldurup siparişi tamamladım ve ödemeyi yaptım. ödeme gerçekleşti ama profil kısmında siparişlerim bölümüne tıkladığımda hiçbir şey görünmüyor. Bize ulaşın kısmında ki eposta adresine bir kaç kere mail attım. en az 40dk yı bulan beklemelerin ardından ancak ulaşılabilen müşteri hizmetlerini en az 2 kere aradım ama tek söyledikleri mail atın dönüş yapılacaktır devamında hiçbir şey söylemiyorlar. ne yapmam gerekiyor acaba. bilgisi olan veya bu tarz bir sorun daha önceden yaşayan ve çözen arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Üzücü.. İtopya'yı bir türlü sevemedim, umarım sorununu çözersin.

Biraz sabırlı ol yoğunluk vardır çözülür.
Sabır konusunda bir sorun yok, sadece müşteriye biraz aşağılık muamelesi yapıyor aslında müşteri temsilcileri bu kadar sallapati bir iş döndüğünde bilmiyordum. zaten da için aldım başka bir sebebi yok. Bu arada kargoya geç düşmesi veya uzun sürmesi falan sorun değil, siparişim görünmüyor malesef ama ödeme yapıldı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üzücü.. İtopya'yı bir türlü sevemedim, umarım sorununu çözersin.
umarım çözülür. çözülmezse bu hafta içi bitene kadar ve net bir cevap gelmezse büyük ihtimalle mahkemeye başvurmak zorunda kalacağım büyük ihtimalle.

Öncelikle herkese merhabalar. iyi forumlar. Geçen gün çıkan da sistem 4 ile itopya hemen girip sipariş vermek için çabaladım baya bir sistem çöktüğünden dolayı. Sonrasında sistem açılınca ilk iş sepete ekleyip gerekli bilgileri doldurup siparişi tamamladım ve ödemeyi yaptım. ödeme gerçekleşti ama profil kısmında siparişlerim bölümüne tıkladığımda hiçbir şey görünmüyor. Bize ulaşın kısmında ki eposta adresine bir kaç kere mail attım. en az 40dk yı bulan beklemelerin ardından ancak ulaşılabilen müşteri hizmetlerini en az 2 kere aradım ama tek söyledikleri mail atın dönüş yapılacaktır devamında hiçbir şey söylemiyorlar. ne yapmam gerekiyor acaba. bilgisi olan veya bu tarz bir sorun daha önceden yaşayan ve çözen arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Var ya aynısını bende gamegaraj ile yaşadım sorununu onlara açıklaman lazım.Tabi itopya olduğu icin farklı olabilir durumun.

bende nike ile aynı durumu yaşıyorum 1 ay oluyo nerdeyse hala iadesini aldıkları ürünün ücret iadesini yapmadılar benim gibi şikayetvar ksımında bir sürü kişi son zamanlarda bundan şikayetçiymiş müşteri hizmetleri telefonu açmıyor hiçbir zaman anlamadım yani koskoca nike nasıl böyle rezalet bi durumun olmasına müsaade edebiliyor

gerçekten iyi olmaya çalışsalar bile müşteriyle dalga geçiyorlarmış gibi hissettiriyor bana
şikayetvar com da her telden şikayet var hocam, itopyadan alışveriş yapmak kumar oynamakla eşdeğer, bence.

Var ya aynısını bende gamegaraj ile yaşadım sorununu onlara açıklaman lazım.Tabi itopya olduğu icin farklı olabilir durumun.
Bakalım yarın tekrar arayacağım. Tekrar mail atacağım. Günlük rutin haline döndü bu iş. Üzücü

umarım çözülür. çözülmezse bu hafta içi bitene kadar ve net bir cevap gelmezse büyük ihtimalle mahkemeye başvurmak zorunda kalacağım büyük ihtimalle.
Çözülmez ise @Abdullah Hacıgül ile iletişime geç forum üzerinden vs. o yardımcı oluyormuş bizzat. Sorununu çözer diye düşünüyorum.

Düzeldi mi? Birde ben İtopyadan bilgisayar monitör ekipman sipariş verdim ve hiç bir sorun yoktu ama insanlarda sürekli sorun oluyor.

• Üzgün
Reaksiyonlar: M.TG
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,562
Üyeler
186,749
Son üye
cofler
Geri