6 Gündür kargoya verilmedi almam aldırmam itopyadanÖncelikle herkese merhabalar. iyi forumlar. Geçen gün çıkan da sistem 4 ile itopya hemen girip sipariş vermek için çabaladım baya bir sistem çöktüğünden dolayı. Sonrasında sistem açılınca ilk iş sepete ekleyip gerekli bilgileri doldurup siparişi tamamladım ve ödemeyi yaptım. ödeme gerçekleşti ama profil kısmında siparişlerim bölümüne tıkladığımda hiçbir şey görünmüyor. Bize ulaşın kısmında ki eposta adresine bir kaç kere mail attım. en az 40dk yı bulan beklemelerin ardından ancak ulaşılabilen müşteri hizmetlerini en az 2 kere aradım ama tek söyledikleri mail atın dönüş yapılacaktır devamında hiçbir şey söylemiyorlar. ne yapmam gerekiyor acaba. bilgisi olan veya bu tarz bir sorun daha önceden yaşayan ve çözen arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.
keşke kargo gecikmiş olsa benim durumumda da bu dönemde geç gelmesini anlayışla karşılayabilirim. Benim siparişim bile görünmüyor.6 Gündür kargoya verilmedi almam aldırmam itopyadan
Ucuz olursa itopya'dan alışverişimi yapıyorum. Geçen 6-8 günde elime ulaştı kargom. Bu ay 20'sinde aldığım ürün 30'unda kargoya verileceği söylendi, nedeni anlaşılmıyor, geriyorlar insanı.Bugün itibariyle itopya.com üzerinde siparişim görünür hale geldi. Ama ya ben bu kadar hevesli olmasaydım bu PC için ve bu kadar üstüne düşmeseydim de mağduriyetim giderilir miydi bilmiyorum. En azından şimdilik müşteri hizmetleri minimum 40dk beklemekten kurtuldum. bir sonraki sorun olarakta herkesin başına gelen gibi geç kargoya verilirse daha tecrübeliyim hiç yoktan. Başına gelen herhangi birisi olursa benim durumuma benzer yazmaktan çekinmesin, çünkü çok sık gerçekleşen bir olay veya durum değil. Herkese iyi forumlar. Konu kapatılabilir.
Valla benim sipariş yok demişlerdi ondan sonra kargo biraz gecikirse çokta rahatsız etmez şahsenUcuz olursa itopya'dan alışverişimi yapıyorum. Geçen 6-8 günde elime ulaştı kargom. Bu ay 20'sinde aldığım ürün 30'unda kargoya verileceği söylendi, nedeni anlaşılmıyor, geriyorlar insanı.