İTOPYA'NIN MÜKEMMEL İLGİSİ

cNNs

80+
Reaksiyon skoru
6
Abi geçen kulaklığım bozuldu dedim garantiye vereyim, kulaklığıda arkadaşım almıştı bana fatura adresi onun evi neyse garantiye yollıcam aradım itopyayı dedilerki yeni adresinizi yazın kağıda içine attın. Attım + olarak kutunnun uzerıne bıle yazdım yeni adresimi ekstra olarak aradım birde söyledim bakın dedim fatura adresimde yaşamıyorum bu bana hediye edildi yeni adresim bu tabii tabii efendim felan. Sabah bir mesaj kulaklık arkadaşın evine gitmiş.

Bundan 1 ay önce Zoccos'dan (Setup Bilişim )alınmış bir mousem vardı. 2. el almıştım steelseries Rival 300s neyse bozuldu yolladım adamların eline gelir gelmez mesaj geldi ürününüz elimize geldi diye servise verdiler serviste diye servisten hatası onaylandı yine aradılar değişim mi istersiniz para iadesinimi diye. Dedim ben 2. el aldım para iadesinde alıcayamı gidiyor evet dediler ürün değişimini onayladım adamlar yeni adresimi isteyip yolladılar ekstra olarak bir üst model içinde 1 hafta benimle ilgilendiler. Yani bunlar daha değişim mi olsun para iadesi mi diye bile sormadılar. İtopya sadece yayıncılara, takipçisi olana ilgileniyor arkadaşlar yani tamam indirim felan yapılıyor ama bilin ki destek 0 değil eksi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,987
Üyeler
187,911
Son üye
DevilDionysos
Geri