Neler Yeni

İtopyanın teklifi mantıklı mı sizce?

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Meto155
Neden böyle söyledin dostum v2x kötü bir seçim miydi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hâlâ hazırlıyorlar beyfendiler 😀
Çok ilginç vallahi ben gaming gen tr den 3 günde teslim almıştım pc yi

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Meto155
İndirimlerde ciddi bir fiyat farkı olmadıkça hiç tercih etmiyorum itopyayı ki genelde pahalı zaten her şey. Umarım pc sağ salim elinize ulaşır diyelim hocam.Siz kulaklık konusunda diretmeye devam edin
İtopya ismine fazla güvendim sanırım bu da son alışverişimdi.

cornlov

80+ Bronze
Açık konuşayım. Git ne aldıysan iptalini iste bence. Daha alışveriş aşamasında bu kadar saçma şey olduysa yarın bi gün işin düşse ne kadar uğraşırsın sen düşün

Meh_met

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Altınışık
Açık konuşayım. Git ne aldıysan iptalini iste bence. Daha alışveriş aşamasında bu kadar saçma şey olduysa yarın bi gün işin düşse ne kadar uğraşırsın sen düşün
bunu düşüneceğim 👍🏻

KlausM

80+ Silver
Stokta olmayan ürün satılmaz hocam bence gerekli yasal yollara başvurun çünkü para iadeleride çok uzun sürüyor bilgin olsun.

Ben bilgisayar aldım bir kaç parçam eksikti 1 adet ram satın aldım elime direkt verdiler rami kutusuz şekilde peçete ile eve götürdüm 10km o kadar düşüncesiz bir firma.

Meh_met

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Altınışık
Arkadaşlar biraz daha konuştukdan sonra benim beğendiğim bir alternatif ürünü istediler değerlendirip kabul ya da reddedecekler sanırım. Sizce Razer v2x’e alternatif ve ya bi tık üstü kulaklık nedir? Fırsatçılık yapmak istemiyorum gerçekten alternatifi olacak kalitede bi ürün seçmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Fettah Özalp
Neden böyle söyledin dostum v2x kötü bir seçim miydi?

Hâlâ hazırlıyorlar beyfendiler 😀
4 arkadaş aldık aldığım güne lanet gelsin sattık ikimizede nasa bilgisayari ses kartı lazım adam akıllı performans için. Ha rahatlığı iyi ama mikrofonu için ben bimden aldığım mikrofonu kullanıyordum arkadaşlarımda öyle yapmıştı. Burda babasının malı gibi ovenler birkere kafasına takmamıştır kulaklığı. Yol yakınken dön.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,076
Üyeler
166,875
Son üye
alpkaank
Top Bottom