Meto155
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 576
Pc ve monitör de mi gelmedi 12 gündür?31k lık alışveriş yaptım aynı şeyi önce monitör için yaptılar şimdi kulaklık umarım bi kaç hafta sonra pc içinde yapmazlar.
Pc ve monitör de mi gelmedi 12 gündür?31k lık alışveriş yaptım aynı şeyi önce monitör için yaptılar şimdi kulaklık umarım bi kaç hafta sonra pc içinde yapmazlar.
Neden böyle söyledin dostum v2x kötü bir seçim miydi?Para iadesi işte ve tekrar v2x almak gibi bir hata yapma.
Hâlâ hazırlıyorlar beyfendilerPc ve monitör de mi gelmedi 18 gündür?
Çok ilginç vallahi ben gaming gen tr den 3 günde teslim almıştım pc yiNeden böyle söyledin dostum v2x kötü bir seçim miydi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hâlâ hazırlıyorlar beyfendiler![]()
İtopya ismine fazla güvendim sanırım bu da son alışverişimdi.Çok ilginç vallahi ben gaming gen tr den 3 günde teslim almıştım pc yi
İtopya ismine fazla güvendim sanırım bu da son alışverişimdi.
bunu düşüneceğimAçık konuşayım. Git ne aldıysan iptalini iste bence. Daha alışveriş aşamasında bu kadar saçma şey olduysa yarın bi gün işin düşse ne kadar uğraşırsın sen düşün
Benimde aklımda tam olarak bunlardan birisi vardı ama hangisicloud 3 veya cloud 2
Şimdi baktım dostum itopya hyperX ürünleri satmıyor satmadığı ürünü bana da gönderemezler.cloud 3 veya cloud 2
4 arkadaş aldık aldığım güne lanet gelsin sattık ikimizede nasa bilgisayari ses kartı lazım adam akıllı performans için. Ha rahatlığı iyi ama mikrofonu için ben bimden aldığım mikrofonu kullanıyordum arkadaşlarımda öyle yapmıştı. Burda babasının malı gibi ovenler birkere kafasına takmamıştır kulaklığı. Yol yakınken dön.Neden böyle söyledin dostum v2x kötü bir seçim miydi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hâlâ hazırlıyorlar beyfendiler![]()