İyi geceler yazmayan kız

Kızdan ayrıldım. Foruma cevap vermeyi unutmuşum. Ve şu an gayet iyi hissediyorum o beni kaybetti. Zaten pek de bağlanmamıştım. Lakin sabahları günaydın mesajıyla uyanmak gerçekten çok hoştu. Onun yazdığını fark edip yatakten mutlu mutlu ayrılıyordum. Dğn babam geldi faturanın günü geçmiş diye diye beni uyandırdı. :D

Çok kasma hocam kızın seninle bir hayali varsa zaten sana gelir yoksa devam eder bu isteksizliklere

Kızdan ayrıldım. Foruma cevap vermeyi unutmuşum. Ve şu an gayet iyi hissediyorum o beni kaybetti. Zaten pek de bağlanmamıştım. Lakin sabahları günaydın mesajıyla uyanmak gerçekten çok hoştu. Onun yazdığını fark edip yatakten mutlu mutlu ayrılıyordum. Dğn babam geldi faturanın günü geçmiş diye diye beni uyandırdı. :D
o da mı günaydın yazmaya başlamıştı?

G.o hocam berbat psikolojiniz olmalı. Tez zamanda yol vermen gerek. Ben yol verdim rahatladim.

Geçmiş olsun.
Üzülüyorsan üzülme diyemeyeceğim.
Üzül,üzül ki duyguların katılaşmasın.

Evet, evet ne iyi gecelerim var ne günaydınım. Ben yazdığımda karşılığım geliyor. Anlamıyorum her şeyi ben başlatıyorum. Başlattığımda güzel akıyor lakin o başlatmıyor. Acaba beni kullanıyor mu? Oyalıyor mu diye düşünüyorum.
böyle yapan insanlarla konuşmayı bırakalı çok oldu benim için.Mantıken yazmıyorsa konuşmayı çok istemiyordur yada daha çok değer verdiği birileri vardır.

Geri