İyleşmeyen Bel Fıtığı ve spora gitme isteğim

hocam malesef ailem biraz sıkıntılı bu tür şeyleri sevmiyor bir şey diyemiyorum ileride saygısızlık yaptın bize diyecekler diye ne kadar ağrılıda olsa dişimi sıkıyorum rahatsız etmemeye çalışıyorum ama her ağrıda ses etmediğim için ağrımın hafif olduğunu düşünüyorlar galiba
ailen sevmiyor ne hocam bunun sevmekle alakası yok ki tedavi bu hadi bir şey olur diye korkuyorlar desem hak vericem ama sevmiyorlar ne yani doktoru falanda mı dinlemiyorlar doktor direkt olmazsanız ileride ne gibi şeyler olur demedi mi size yani ameliyat şart diye biliyorum ben fıtıkta öyle tavana bağlayıp asılmayla düzelen bir şey olsaydı ülkede fıtık kalmazdı.
Siz birde hala çok gençsiniz erkenden halletmeniz lazım yaşınız 18 yani doktorunuzla bir daha görüşün bence ailenizi ikna etsin yada siz ağrınızı belli edin yoksa siz bu ağrıyla ölene kadar yaşarsınız gibi Allah kolaylık versin

ailen sevmiyor ne hocam bunun sevmekle alakası yok ki tedavi bu hadi bir şey olur diye korkuyorlar desem hak vericem ama sevmiyorlar ne yani doktoru falanda mı dinlemiyorlar doktor direkt olmazsanız ileride ne gibi şeyler olur demedi mi size yani ameliyat şart diye biliyorum ben fıtıkta öyle tavana bağlayıp asılmayla düzelen bir şey olsaydı ülkede fıtık kalmazdı.
Siz birde hala çok gençsiniz erkenden halletmeniz lazım yaşınız 18 yani doktorunuzla bir daha görüşün bence ailenizi ikna etsin yada siz ağrınızı belli edin yoksa siz bu ağrıyla ölene kadar yaşarsınız gibi Allah kolaylık versin
elimden bir şey gelmiyor hocam malesef

Selam benim babamda bel fıtığı ilk ameliyat yanlış yapıldığı için anlayamadılar kötüleşti başka doktorlara gitti onlar söyledi yanlış ameliyat yaptıklarını 2 kere daha ameliyat oldu sürekli masajla falan yıllarca kendi kendimize bir şeyler denedik şimdi eskisi gibi değil. Ameliyat olmanız gerekiyorsa kesinlikle olmalısınız yoksa daha da kötü olur. Ameliyattan sonra masaj ve fizyoterapist ile rahatlatırsınız. Bu şartlar altında spor yapmayı unutun kesinlikle. Geçmiş olsun.
Hocam, rahatsızlık vermiyorumdur umarım. Benim atipik otizmli 21 yaşındaki bir eleman sizin gibileri arıyordu da maksat onunla kafa buluyorum. Zekasından ötürü. Üzerinize alınmazsanız çok sevinirim.

Geri