🔥İndirim İyzico GamingGenTR %25 Cashback 🔥

Her kampanyadan bir kere yararlanabiliyorsun. Daha önce sipariş verdiysen ilk sipariş 1000/500 gelmiyor. Gaming.gen.tr %10(maks 500)'u da o hesapla önceden aldıysan gene olmaz sorduğuna göre bayram kampanyasından bir şey almamışsındır heralde ordan %25(maks 500) gelir.
yeni hesap mı açayım kanka o zaman önerin ne olur bu durumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ramleri kapatıyor haberin olsun rgb ramin varsa gözükmezler
öndeki fanı 1 tık yukarı alıcaksan sorun çözülüyor benım şuan öyle hatta daha güzel duruyo :D

Gamepad önerisi var mı arkadaşlar fifa oynuyorum sadece. Lütfen öneri varda alıntı yapın

yeni hesap mı açayım kanka o zaman önerin ne olur bu durumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

baya araştırdım değer gibi görünüyor birazdan sipariş veriyorum bu fırsat kaçmaz.

öndeki fanı 1 tık yukarı alıcaksan sorun çözülüyor benım şuan öyle hatta daha güzel duruy
https://www.gaming.gen.tr/urun/5525...orulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-ey3a010/ bu da güzel gözüküyor hem ramleri kapatmaz hem 140mm

SSD önerebilir misin arkadaşlar. Hikayeli oyunlar oynuyorum bütçe 2-3k

Her kampanyadan bir kere yararlanabiliyorsun. Daha önce sipariş verdiysen ilk sipariş 1000/500 gelmiyor. Gaming.gen.tr %10(maks 500)'u da o hesapla önceden aldıysan gene olmaz sorduğuna göre bayram kampanyasından bir şey almamışsındır heralde ordan %25(maks 500) gelir.
İyzico hesabıyla gaming hesabı bağımsız demi? Yani yeni iyzico açsak eşimizden dostumuzdan, kendi gaming hesabımızla almamızda sorun oluyor mu?

Şundan çekeyim bir tane diyorum 1000 liraya gelmiş olacak.
Yeni üye oldum ilk alışverişe 500 , %25 ile de 500 gelecek doğru mu ?
Sanal kart oluşturdum onunla alacağım, oluyor değil mi öyle ? En basit sürümündeyim , 2750 tl harcama limiti varmış.

Şundan çekeyim bir tane diyorum 1000 liraya gelmiş olacak.
Yeni üye oldum ilk alışverişe 500 , %25 ile de 500 gelecek doğru mu ?
Sanal kart oluşturdum onunla alacağım, oluyor değil mi öyle ? En basit sürümündeyim , 2750 tl harcama limiti varmış.

evet doğru bende aldım h.o

Geri