ozemheri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,381
parolapara çekebılıyorsun ıyzıco cekemıyorsun harcayabılıyorsun.parolapara çekiliyor mu tekrardan veya iyizico
parolapara çekebılıyorsun ıyzıco cekemıyorsun harcayabılıyorsun.parolapara çekiliyor mu tekrardan veya iyizico
bu kasa hangi model ismi nedir ?
zoko amiralbu kasa hangi model ismi nedir ?
Kampanyalara katıl yapman gerekiyor uygulamadan yoksa olmuyoriyzico ile ziraatten odeme yaptım anlık cashback veriyo deniyodu 1 saat oldu yansimadi hala
25lik kampanyaya katilmayi unutmusum siparişi iptal ettim şimdi ilk alışveriş kampanyası yine devam eder mi? iptal oluncaKampanyalara katıl yapman gerekiyor uygulamadan yoksa olmuyor
Desteğe bağlanıp sorabilirsin hocam net olmamakla birlikte devam etmiyor diye biliyorum25lik kampanyaya katilmayi unutmusum siparişi iptal ettim şimdi ilk alışveriş kampanyası yine devam eder mi? iptal olunca
destek cevap vermiyorki yazıyorum sadece devami yokDesteğe bağlanıp sorabilirsin hocam net olmamakla birlikte devam etmiyor diye biliyorum
Hocam kaça geliyor acabascyrox v6'ya bak
sitesinde bununda 160mm desteklıyor diyor ama sığmış bosunamı almadık dıjıtal gostergeliyizoko amiral
sitesinde bununda 160mm desteklıyor diyor ama sığmış bosunamı almadık dıjıtal gostergeliyizoko amiral
Biraz öyle olmuş hocam senin durum çünkü ben baya araştırdım baktım kullanan buldum öyle sipariş verdim emin olmadan vermek istemedim şahsen kampanya ile beleşe geldi zaten satsam daha pahalıya gidersitesinde bununda 160mm desteklıyor diyor ama sığmış bosunamı almadık dıjıtal gostergeliyi