n3r3plAx
80+
- Reaksiyon skoru
- 298
iyzico hesabı annemin adına parolapara benim adıma olsa öyle ödeme yapsam oluyor mu? @furkangorur
ben f80 aldım geçen hafta çok güzel vallanorth bayou kollarından hangisini önerirsiniz arkadaşlar G24F-2 kullanıyorum
oluyoriyzico hesabı annemin adına parolapara benim adıma olsa öyle ödeme yapsam oluyor mu? @furkangorur
Peki ödemede bu iyzico neye bakıyor telefon numarasına mı? Siparişi alırken annemin hesabı için hangisini girsem yeterlidir?oluyor
yesİlk defa kullanıcam ilk sipariş yani 500 lira gelir mi hocam
ödemede iyizo seç sonra tel no isteyecek iyizo hesabındaki tel no gir sonra kart isteyecek orayada parola daki sanal kartı yazcan dostumPeki ödemede bu iyzico neye bakıyor telefon numarasına mı? Siparişi alırken annemin hesabı için hangisini girsem yeterlidir?
Teşekkürlerödemede iyizo seç sonra tel no isteyecek iyizo hesabındaki tel no gir sonra kart isteyecek orayada parola daki sanal kartı yazcan dostum
Ulasim kartlarina atmak mantikli e ticaret istiyosan amazon icin gift card 300 tl alip yukleyebilirsin ya da hepsipaye yuklersinbeyler sımdı geldı ıyzıcodan 300 de bunu nasıl harcarız fıkır onerısı olan var mı? yemeksepetinde felan kullnamaiyoz mu
Bir hata oluştu diyor, acaba İyzico hesabı doğrulanmış mı olmalı?arkadaşlar iyzico daki paranızı çekmek için şu taktiği deneyin.
Paparaya kart numarası ile iyzicodaki parayı yatırın.
Sonra nays uygulamasına papara kart ile para yatırın
Nays uygulamasından ibanınıza çekin![]()
800 liralık alsa da 80 lira gelir zaten400₺ ilk siparişe özel 800₺'ye kadar %50 geri iade, 100₺'de hepsiburada harcamasının %10u iadeden gelmiş direkt 500 vermiyor öyle sananlar dikkat etsin
diğer ayın 30u son yazıyordubeyler parolapara etk bittimi ?