Hocam merhaba. %25 bayram hediyesi bonusu İtopya'da geçmiyor sanırım. İşlemci ve soğutucu alacağım da önce soğutucuyu 500tl Hoş geldin bonuyla + %25 bayram hediyesiyle beraber alabiliyor muyum Gaming Gen üzerinden. Eğer buraya kadar sorun yoksa Gaming Gen alışverişinden aldığım geri ödemeyi, %10 itopya kampanyasıyla birleştirip işlemciyi -%10 ve 1000tl geri ödemeyi fiyattan düşerek alabilir miyim? Bildiğin kadarını cevaplarsan çok makbule geçer.uygulamada yok.
gaming gen %25 kesin var. sitelerinde banner ve açıklama da var.
daha önce iyzico üyeliğin var mıydı?Iyzico ile öde dedikten sonra parolapara sanal kartımı girdim. Parolapara cashbacki geldi fakat iyzico gelmedi. Kampanyalara katıldım tek tek fakat parolapara kartımı iyzicoya eklemedim ondan olabilir mi acaba?
Daha önce vardı. Gaming.gen.tr üzerinden yaptım. Hesabımda tek yaptığım para çekme ve yatırma işlemi herhangi bir alışveriş işlemi yapmadım.daha önce iyzico üyeliğin var mıydı?
hangi siteden alışveriş yaptın
iyzico bddk ve spk kayıtlı. amazon decathlon gibi şirketlerin de ödemesi buradan. samsung sitesi buradan. daha ne güvence lazımHatırlatmak istediğim bir konu var seneler öncesinde iyzico ile ilgili bir sürü şikayet vardı haberim olmadan para çekildi diye. Bizim insanımız heveslenmekde haklı ama bedava peynir ancak fare kapanında olur. Kimlik doğrulama nfc vs istemesi bana pek güven vermedi. Yapan arkadaşlara hayırlı olsun benim gibi düşünüp yapmayanlar izlemeye devam![]()
itopyada %25 var, o herkeste var iyzico ide öde seçeneği olan her yerde var.Hocam merhaba. %25 bayram hediyesi bonusu İtopya'da geçmiyor sanırım. İşlemci ve soğutucu alacağım da önce soğutucuyu 500tl Hoş geldin bonuyla + %25 bayram hediyesiyle beraber alabiliyor muyum Gaming Gen üzerinden. Eğer buraya kadar sorun yoksa Gaming Gen alışverişinden aldığım geri ödemeyi, %10 itopya kampanyasıyla birleştirip işlemciyi -%10 ve 1000tl geri ödemeyi fiyattan düşerek alabilir miyim? Bildiğin kadarını cevaplarsan çok makbule geçer.