Öneri İyzico ve Parolapara Cashback İşlemleri Nasıl Yapılır?(DETAYLI ANLATIM)

Darkn

80+
Reaksiyon skoru
19
Koşullar:
-Alacağınız ürünün tam hali kadar nakit paranın olması(örneğin ürün 1500tl ise o kadar nakit)
-Doğrulama için NFC özellikli telefon ve çipli kimlik kartı

Bunları sağlıyorsanız alttaki aşamalara geçebilirsiniz

1-İyzico hesabı açıp kampanyalar bölümünden "Bayram Alışverişi %25","İlk İyzico Ödeme 500TL" ve "Gaming Gen %10" kampanyalarına katılın.Gaming gen kampanyalar bölümünde biraz daha aşağıda.(burası çok önemli iyice emin olun yoksa geri ödeme alamazsınız)
2-Parolapara uygulamasını indirip hesap açın.Parola card bölümünden sanal kart oluşturun.Ana sayfaya geri dönün ve buradan YATIR butonuna basın.Alacağınız ürünün ücretini yatırın
3-Bu durumda gaminggen ödeme bölümünden iyzico ile öde seçeneğini seçin.
4-Telefon numarasını girip kodu onaylayın ve parolapara sanal kartınızın bilgilerini girin.
5-Ödeme alınıdıktan sonra iyzico üzerinden bir sürü mesaj gelecek.İyzico cüzdan kısmını kontrol edin ücret iadesi görünecektir.

Gelelim geri ödeme alma kısmına:

1-İstanbulkart uygulamasını indirin ve onaylı hesap açın aksi taktirde para transferi yapamazsınız.
2-İyzico uygulamasına girin aşağıdaki sekmelerden kart bölümüne girin ordan sağa kaydırıp sanal kart oluşturun.
3-İstanbulkart uygulamasına girin ana ekrandan TL YÜKLE butonuna basın,ödeme aracı kısmından İYZİCO sanal kartınızın bilgilerini girin
4-Tek seferde maksimum 500TL aktarım yapabiliyorsunuz.İyzico bakiyenize göre bu işlemi tekrarlayın.
5-Sonrasında ise anasayfaya dönün ve para transferi butonuna basın.Buradan en alttaki IBAN seçeneğini seçin.Sonra tekrar açılan yerden IBAN seçeneğini seçin ve aktarmak istediğiniz kartın IBAN bilgilerini girerek parayı aktarın(6 küsür tl işlem ücreti aldığı için siz bakiyenizin 7 tl altında bir tutar girin)
5-Parolapara iadesi için ise parolapara uygulamasında ana ekrandan ÇEK butonuna basın.Ordan aktarmak istediğiniz ibanı girip akatarım sağlayabilirsiniz.

İşlemler bu kadar eksiksiz yaparsanız ürünleri çok uyguna alabilirsiniz.Bende bu şekilde yaparak geri ödememi aldım.Hiçbir yerde nasıl yapılacağını bulamadığım için kendim kurcalayarak buldum ve sizlerlede paylaşmak istedim.

Son düzenleme:
iyzico'dan gelen cahsbacki istanbul karta atıp ordan kendi kartımıza transfer etmek mi, eline sağlık hocam valla dahice olmuş

nasıl yani 1500 tl yatırıp daha mı çekiyoruz bir limiti varmı

iyzico'dan gelen cahsbacki istanbul karta atıp ordan kendi kartımıza transfer etmek mi, eline sağlık hocam valla dahice olmuş
Teşekkür ederim .d
nasıl yani 1500 tl yatırıp daha mı çekiyoruz bir limiti varmı
Hayır onu örnek olarak söyledim.Minimum 1000 TL lik ürün olması gerekiyor.Örneğin 2000 TL lik bir ürün geri ödemelerle beraber 400 TL ye gelmiş oluyor.

Koşullar:
-Alacağınız ürünün tam hali kadar nakit paranın olması(örneğin ürün 1500tl ise o kadar nakit)
-Doğrulama için NFC özellikli telefon ve çipli kimlik kartı

Bunları sağlıyorsanız alttaki aşamalara geçebilirsiniz

1-İyzico hesabı açıp kampanyalar bölümünden "Bayram Alışverişi %25","İlk İyzico Ödeme 500TL" ve "Gaming Gen %10 veya İtopya %10" kampanyalarına katılın.Gaming gen ve itopya kampanyalar bölümünde biraz daha aşağıda.(burası çok önemli iyice emin olun yoksa geri ödeme alamazsınız)
2-Parolapara uygulamasını indirip hesap açın.Parola card bölümünden sanal kart oluşturun.Ana sayfaya geri dönün ve buradan YATIR butonuna basın.Alacağınız ürünün ücretini yatırın
3-Bu durumda hangisinden alışveriş yapacaksanız gaminggen veya itopya ödeme bölümünden iyzico ile öde seçeneğini seçin.
4-Telefon numarasını girip kodu onaylayın ve parolapara sanal kartınızın bilgilerini girin.
5-Ödeme alınıdıktan sonra iyzico üzerinden bir sürü mesaj gelecek.İyzico cüzdan kısmını kontrol edin ücret iadesi görünecektir.

Gelelim geri ödeme alma kısmına:

1-İstanbulkart uygulamasını indirin ve onaylı hesap açın aksi taktirde para transferi yapamazsınız.
2-İyzico uygulamasına girin aşağıdaki sekmelerden kart bölümüne girin ordan sağa kaydırıp sanal kart oluşturun.
3-İstanbulkart uygulamasına girin ana ekrandan TL YÜKLE butonuna basın,ödeme aracı kısmından İYZİCO sanal kartınızın bilgilerini girin
4-Tek seferde maksimum 500TL aktarım yapabiliyorsunuz.İyzico bakiyenize göre bu işlemi tekrarlayın.
5-Sonrasında ise anasayfaya dönün ve para transferi butonuna basın.Buradan en alttaki IBAN seçeneğini seçin.Sonra tekrar açılan yerden IBAN seçeneğini seçin ve aktarmak istediğiniz kartın IBAN bilgilerini girerek parayı aktarın(6 küsür tl işlem ücreti aldığı için siz bakiyenizin 7 tl altında bir tutar girin)
5-Parolapara iadesi için ise parolapara uygulamasında ana ekrandan ÇEK butonuna basın.Ordan aktarmak istediğiniz ibanı girip akatarım sağlayabilirsiniz.

İşlemler bu kadar eksiksiz yaparsanız ürünleri çok uyguna alabilirsiniz.Bende bu şekilde yaparak geri ödememi aldım.Hiçbir yerde nasıl yapılacağını bulamadığım için kendim kurcalayarak buldum ve sizlerlede paylaşmak istedim.
gayet güzel anlatmışsınız elinize sağlık.

Şu an itibari ile 4 farklı geri ödeme alınıyor.
1000 TL'lik ürün alan biri bütün kampanyalara katılırsa 1250 TL geri ödeme alır.

parolapara
400 TL yeni müşteri

iyzico (en az 1000 tl alışveriş şartı var)
500 TL hoşgeldin (gaming.gen var itopya yok)
%25 (maks 500 tl) bayram kampanyası
%10 (maks 1000 tl) gamin gen ya da itopya %10 kampanyası

gayet güzel anlatmışsınız elinize sağlık.

Şu an itibari ile 4 farklı geri ödeme alınıyor.
1000 TL'lik ürün alan biri bütün kampanyalara katılırsa 1250 TL geri ödeme alır.

parolapara
400 TL yeni müşteri

iyzico (en az 1000 tl alışveriş şartı var)
500 TL hoşgeldin (gaming.gen var itopya yok)
%25 (maks 500 tl) bayram kampanyası
%10 (maks 1000 tl) gamin gen ya da itopya %10 kampanyası
peki 1000TL lik ürün alsam , Ürün 0 TL'ye gelip üstüne üstlük +250TL mi kazanacağım

peki 1000TL lik ürün alsam , Ürün 0 TL'ye gelip üstüne üstlük +250TL mi kazanacağım
evet aynen öyle. Zaten bu yüzden bütün forumlar çıldırdı bu konuda.

bedava mal alıp üzerine para kazanıyorsun.
istanbul kart üzerinden parayı aynı gün hesabına da alıyorusun, istersen her yerde de harcıyorsun

sizce gaminggenden ne alınır alınabilcek bir ekstra ürün varmı suanlık pc için bir ihtiyacım yok ama kampanyadan faydalanıyım

hocam izmirde yaşıyorum istanbulkart ım yok başka yere aktaramıyormuyuz

hocam izmirde yaşıyorum istanbulkart ım yok başka yere aktaramıyormuyuz
Nerede yaşadığınızın önemi yok. Hemen üye olup sanal kart oluşturabilirsiniz. Fiziksel kartınızın olması gerekmiyor. Sanal kartta yeterli.

Selamlar, iyzico'da gamin.gen için bir kampanya göremedim fakat gaming.gen'nin sahibi olduğu laptop.com.tr kampanyalar arasında vardı. Almak istediğim mouse her iki sitede de mevcut olunca girip aldım. Mouse modeli Scyrox V6 8K en ucuz fiyat zaten laptop.com.tr sitesinde 2699 TL idi. bana toplam 1669 TL indirim geldi. Mouseyi 1030 TL'ye almış oldum. İyzico 500+500+269 TL indirim sağladı Parolapara ise 400 TL hesabıma hemen tanımladı. Bu güzel indirime vesile olduğunuz için teşekkür ederim. Şimdi ise istanbulkarttan parayı geri almak kaldı haha iyi forumlar.

Selamlar, iyzico'da gamin.gen için bir kampanya göremedim fakat gaming.gen'nin sahibi olduğu laptop.com.tr kampanyalar arasında vardı. Almak istediğim mouse her iki sitede de mevcut olunca girip aldım. Mouse modeli Scyrox V6 8K en ucuz fiyat zaten laptop.com.tr sitesinde 2699 TL idi. bana toplam 1669 TL indirim geldi. Mouseyi 1030 TL'ye almış oldum. İyzico 500+500+269 TL indirim sağladı Parolapara ise 400 TL hesabıma hemen tanımladı. Bu güzel indirime vesile olduğunuz için teşekkür ederim. Şimdi ise istanbulkarttan parayı geri almak kaldı haha iyi forumlar.
Teşekkürler hayırlı olsun .d

Geri