❌İndirim Bitti! İyzico Ve Parolapara'dan FC 26 Alımına 3300TL Cashback!

vodafone pay ile çekebilen birisi nasıl olduğunu yazabilirmi
QR ile atmden çekebiliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendimiz dahil 3 kişinin bilgilerini bir oyun için satmak bana mantıklı gelmiyor, size hayırlı işler.
Parolaparaya kaydolmasan bile 1000 liraya 800 lira gibi bi cashback alabiliyorsun sanırım, vodafone pay + iyzico kombosuyla. Bu yerlere de kimliğini vs. vermiyorsun, ha belki vodafone para çekmek için kimlik ister sadece o kadar. Onun dışında bilgilerimiz zaten piyasada merak etme.

QR ile atmden çekebiliyorsun

Parolaparaya kaydolmasan bile 1000 liraya 800 lira gibi bi cashback alabiliyorsun sanırım, vodafone pay + iyzico kombosuyla. Bu yerlere de kimliğini vs. vermiyorsun, ha belki vodafone para çekmek için kimlik ister sadece o kadar. Onun dışında bilgilerimiz zaten piyasada merak etme.
hocam parayı vodafone paye nasıl atıyoruz. detaylı anlatma şansınız varmı?

Oyunforda migros ve a101 alışveriş çeki de var bu şekilde realize edilebilir.

vodafone pay ile çekebilen birisi nasıl olduğunu yazabilirmi birtürlü bulamadım bir yardım lütfen

Hala devam ediyor mu kampanya, yani konuyu acan arkadasin dediklerini yapsak cashback alabiliyor muyuz?

vodafone pay ile çekebilen birisi nasıl olduğunu yazabilirmi birtürlü bulamadım bir yardım lütfen
Hocam eskiden çekmiştim bunda bir şey yok ki qr işlemlerinden para çek diyeceksin bu kadar

hocam parayı vodafone paye nasıl atıyoruz. detaylı anlatma şansınız varmı?
Hocam iyzicoda sanal kart oluyor o sanal kartı kullanarak vodafone pay sanal kartına yükleme yapıyorsun bu kadar

Öncelikle toplamda 75$'lık Steam cüzdan kodu alacağız.
İsterseniz gidin skin alın, isterseniz başka oyun alın isterseniz de GTA 6 için bekletin :D bu tamamen size kalmış. Ben FC26 yeni çıktı diye dedim.
Bu yöntem için daha önce hiç alışveriş yapılmamış 3 adet iyzico ve parolpara hesabına ihtiyacımız var. Bu hesaplar Sizin,annenizin ve babanızın hesabı olabilir.

1- 3 adet İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2- İyzico ilk alışverişe 500TL ve Oyunfor'da 1000 lira alışverişe 200TL cahback veriyor.
3- Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz. Parolapara'da 400TL cashback veriyor.
4- oyunfor.com'a girip 2 adet 10$ ve bir adet 5$ olmak üzere toplamda 3 adet Steam cüzdan kodunu sepete ekliyoruz. 3 cüzdan kodu 1045TL yapıyor.
5- Oyunu alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
6- İyzico İlk alışverişten 500TL+ İyzico Oyunfor kampanyasından 200TL+ Parolpara'dan ise 400TL yani toplam 1100TL Cashback'imiz hayırlı olsun.
7- Bu işlemi 3 hesap içinde yapıyoruz. Totalde Steam hesabımıza 25$+25$+25$=75$ ekliyoruz. Cashback olarak ise 3300TL Cashback kazanmış oluyoruz.
8- Parolpara cahbackleri ibana yatıyormuş yani nakit olarak çekebiliyoruz. İyzico'lar ise galiba vodafone pay ile çekiliyormuş. Ama daha önce hiç yapmadığım için tam bilmiyorum.
9-Yani Totalde 1045x3=3135TL harcıyoruz ve 3300TL cashback kazanmış oluyoruz.

Linkler;

Alıntıyı görüntüle

Bu yöntem hakkında aklınızda soru işareti varsa iki konuya bakabilirsiniz;

ööh, afiyet olsun yapanlara. Ben bizimkileri ikna etsem de üşendim :kekw:

yapan biri varsa atayım parayı bana da yapsın.

Selamlar ödeme adımında iyzico ile ödeme seçeneğini bulamadım kaldırıldı mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,851
Üyeler
185,332
Son üye
halilarda
Geri