❌İndirim Bitti! İyzico Ve Parolapara'dan FC 26 Alımına 3300TL Cashback!

allahın işsizleri 3ün 5in hesabını yapmak yerine bir işe girip çalışsanıza yarmayın
Sen girdin herhalde güzel bir işe üçün beşin hesabını yapmıyorsun o zaman bana fc26 al bakalım :)

Başlık yanıltıcı. 3300 tl diyorsun anne babanızın hesabını kullanabilirsiniz diyorsun sonra. E bir de amcamla dayımın hesabını da kullanıp 5000 tl yapayım. Hatta kuzenimle yengemin de iyzico parolapada hesaplarını kullanıp 7500 falan yaparım

Başlık yanıltıcı. 3300 tl diyorsun anne babanızın hesabını kullanabilirsiniz diyorsun sonra. E bir de amcamla dayımın hesabını da kullanıp 5000 tl yapayım. Hatta kuzenimle yengemin de iyzico parolapada hesaplarını kullanıp 7500 falan yaparım
Başlık yanıltıcı değil. Tek hesaptan gibi bir ibare yazmamışım. Tek hesapla 1100₺. İsteyen istediği kadar kullanabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kafan mi guzel adam gibi cevap vermeyi öğrenin. Bu tür şeyleri kötüye kullanıldiği icin kampanyayi kapatiyorlar hemen. Konuyuda ben geç gördüğüm için soru sordum. Cevaba bak yazma eğer ki cevap veresin yoksa.
Haklısın kusura bakma.

Kanka biraz abartmamışsınız ya
Biraz mi?

allahın işsizleri 3ün 5in hesabını yapmak yerine bir işe girip çalışsanıza yarmayın
Tamam dostum sen çalış. İşsizlik ile ne alakası var. 1 saatte yapılabilen 3300₺ Cashback işte ne güzel.

3 ayrı oyunfor hesabına gerek var mı yoksa tek hesaptan da oluyor mu
Bence gerek yok. Ama garanti olması için 3 hesaptan yapılabilir.

Öncelikle toplamda 75$'lık Steam cüzdan kodu alacağız.
İsterseniz gidin skin alın, isterseniz başka oyun alın isterseniz de GTA 6 için bekletin :D bu tamamen size kalmış. Ben FC26 yeni çıktı diye dedim.
Bu yöntem için daha önce hiç alışveriş yapılmamış 3 adet iyzico ve parolpara hesabına ihtiyacımız var. Bu hesaplar Sizin,annenizin ve babanızın hesabı olabilir.

1- 3 adet İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2- İyzico ilk alışverişe 500TL ve Oyunfor'da 1000 lira alışverişe 200TL cahback veriyor.
3- Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz. Parolapara'da 400TL cashback veriyor.
4- oyunfor.com'a girip 2 adet 10$ ve bir adet 5$ olmak üzere toplamda 3 adet Steam cüzdan kodunu sepete ekliyoruz. 3 cüzdan kodu 1045TL yapıyor.
5- Oyunu alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
6- İyzico İlk alışverişten 500TL+ İyzico Oyunfor kampanyasından 200TL+ Parolpara'dan ise 400TL yani toplam 1100TL Cashback'imiz hayırlı olsun.
7- Bu işlemi 3 hesap içinde yapıyoruz. Totalde Steam hesabımıza 25$+25$+25$=75$ ekliyoruz. Cashback olarak ise 3300TL Cashback kazanmış oluyoruz.
8- Parolpara cahbackleri ibana yatıyormuş yani nakit olarak çekebiliyoruz. İyzico'lar ise galiba vodafone pay ile çekiliyormuş. Ama daha önce hiç yapmadığım için tam bilmiyorum.
9-Yani Totalde 1045x3=3135TL harcıyoruz ve 3300TL cashback kazanmış oluyoruz.

Linkler;

Alıntıyı görüntüle

Bu yöntem hakkında aklınızda soru işareti varsa iki konuya bakabilirsiniz;

hocam ellerinize sağlık çok güzel anlatmışsınız ama parolapara kartını iyzico ile nasıl ödeme olunca iyzico iade veriyor onu çözemedim? iyzico iyzico karta özel indirim yapmıyor mu?

parolapara:
  • Cüzdan uygulamalarına yapılan bakiye yüklemeleri kampanya kapsamında değerlendirilmez ve bu işlemler için cashback kazanımı gerçekleşmez.
iyzico:
  • Kampanya, aktif farklı bir iyzico ile Öde kampanyasıyla birleştirilemez.

IP V6 kullandığım için ödeme yapamadığım tek platform oyunfor oldu bu ne biçim site aga
1753010638771.webp

mertxd adlı kullanıcı bimden aldığı 49,99tllik cipse 50 tl verip 1 kuruşunu geri istiyor net bilgi

Geri