Gabenin yaveri
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 453
iyzicodaki cashbacki nasıl nakite dönüştüreceğiz
boşuna beklemeyin hocam sistemleri hatalım kaç defa görüştüm kabulde etmiyorlar hatalı olduğunu 3 kişide denedim hep aynı hataAlıntıyı görüntüle
bu aşama kaç günde geçiliyor…
şimdi bu düzelmicek miboşuna beklemeyin hocam sistemleri hatalım kaç defa görüştüm kabulde etmiyorlar hatalı olduğunu 3 kişide denedim hep aynı hata
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arkadaşlar iyzicodaki parayı çekmek için size şöyle bir kolaylık sunayım hemen bir istanbulkart hesabı açın oradan tl yükle diyin iyzicodan sanal kart açıp istanbulkartta tl yükleme kısmında o kartı girin parayı yükleyin ve istanbulkarttanda ibanınıza çekin ben sadece iyzico hesabı ile 5000 tl filan kar ettim hiç para harcamadan
sanmıyorumşimdi bu düzelmicek mi
ne zamana kadar geçerliEn mantıklısı 75$ kodu alıp ilk indirimde 35$'a oyunu almak. 35$'da hesapta kalır başka oyun için kullanılır.
5000 tl kar etmeyi nasıl başardınız?boşuna beklemeyin hocam sistemleri hatalım kaç defa görüştüm kabulde etmiyorlar hatalı olduğunu 3 kişide denedim hep aynı hata
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arkadaşlar iyzicodaki parayı çekmek için size şöyle bir kolaylık sunayım hemen bir istanbulkart hesabı açın oradan tl yükle diyin iyzicodan sanal kart açıp istanbulkartta tl yükleme kısmında o kartı girin parayı yükleyin ve istanbulkarttanda ibanınıza çekin ben sadece iyzico hesabı ile 5000 tl filan kar ettim hiç para harcamadan
Hesaba 22.104 TL yatınca bizim egoallahın işsizleri 3ün 5in hesabını yapmak yerine bir işe girip çalışsanıza yarmayın
helal kanka sen çalışallahın işsizleri 3ün 5in hesabını yapmak yerine bir işe girip çalışsanıza yarmayın
hesap açarak5000 tl kar etmeyi nasıl başardınız?