❌İndirim Bitti! İyzico Ve Parolapara'dan FC 26 Alımına 3300TL Cashback!

Peki aldığımız cashback'i de tekrar steam cüzdan kodu olarak eklemek istersek yapabileceğimiz daha bir şeyler var mı? :D

Hiç uğraşasım gelmiyor ama bakıyoruzda forum derin devletçilerle dolu😄

1752964146383.webp

bu aşama kaç günde geçiliyor…

Alıntıyı görüntüle
bu aşama kaç günde geçiliyor…
boşuna beklemeyin hocam sistemleri hatalım kaç defa görüştüm kabulde etmiyorlar hatalı olduğunu 3 kişide denedim hep aynı hata
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar iyzicodaki parayı çekmek için size şöyle bir kolaylık sunayım hemen bir istanbulkart hesabı açın oradan tl yükle diyin iyzicodan sanal kart açıp istanbulkartta tl yükleme kısmında o kartı girin parayı yükleyin ve istanbulkarttanda ibanınıza çekin ben sadece iyzico hesabı ile 5000 tl filan kar ettim hiç para harcamadan

boşuna beklemeyin hocam sistemleri hatalım kaç defa görüştüm kabulde etmiyorlar hatalı olduğunu 3 kişide denedim hep aynı hata

arkadaşlar iyzicodaki parayı çekmek için size şöyle bir kolaylık sunayım hemen bir istanbulkart hesabı açın oradan tl yükle diyin iyzicodan sanal kart açıp istanbulkartta tl yükleme kısmında o kartı girin parayı yükleyin ve istanbulkarttanda ibanınıza çekin ben sadece iyzico hesabı ile 5000 tl filan kar ettim hiç para harcamadan
şimdi bu düzelmicek mi

5000 tl kar etmeyi nasıl başardınız?

Geri