❌İndirim Bitti! İyzico Ve Parolapara'dan FC 26 Alımına 3300TL Cashback!

parolapara:
  • Cüzdan uygulamalarına yapılan bakiye yüklemeleri kampanya kapsamında değerlendirilmez ve bu işlemler için cashback kazanımı gerçekleşmez.
iyzico:
  • Kampanya, aktif farklı bir iyzico ile Öde kampanyasıyla birleştirilemez.
bende buna takıldım. yapan tecrübesi olan yok mu forumda.

Son düzenleme:
hocam nasıl yaptınız anlatır mısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka 1000 tl verip 700 mü aldın
Oyunfor a bakiye yükledim 1000 TL onla 1000 TL razer Gold aldım bunu lider epin sitesinde 900 TL ye sattım ordan normal banka hesabıma aktardım.

İyzicoya havale ile para gönderdim 5 saat oldu geçmedi referans falan da yazdım bş eksik yol

Hediyenkart alıp ile tonla markada ve sitede harcayabilirsiniz. Boşverin fc26yı
Hocam direkt 1000tl Hepsiburada ceki alabiliyor muyuz o şekilde? Kulaklığımın mikrofonu kayıp mecburen telefonu bağlıyorum discord için. Kulaklık felan mi alsam yoksa fifa mi alsam karar veremedim.
Daha önce hic fifa oyunu almadım ama en son kuzemin hesaptan baya uzun bi süre fc24 oynadım. Fifa oynamayi seviyorum aslında. Hemde yeni gamepad aldım fc26 almak istiyorum ama o kadar parayi nakite çevirebilme imkanı varken oyun almak mantıklı mi bilemedim.

Hocam direkt 1000tl Hepsiburada ceki alabiliyor muyuz o şekilde? Kulaklığımın mikrofonu kayıp mecburen telefonu bağlıyorum discord için. Kulaklık felan mi alsam yoksa fifa mi alsam karar veremedim.
Daha önce hic fifa oyunu almadım ama en son kuzemin hesaptan baya uzun bi süre fc24 oynadım. Fifa oynamayi seviyorum aslında. Hemde yeni gamepad aldım fc26 almak istiyorum ama o kadar parayi nakite çevirebilme imkanı varken oyun almak mantıklı mi bilemedim.
Yav napcaksiniz fc26ya 3.5k verip
Fc25 showcase demosu kısıtlamasız oynanabiliyor şu an. Fc26 da öyle olacaktır

Ben bunu yapsam şansıma GTA6 sadece kendi launcher'ında satışa çıkar. Sizin için yapmicam

bunlarla kim uğraşır allah aşkına aile fertlerinin hepsine hesap aç tek tek uğraş parolapara yı bilmem ama iyzico cidden problemli bir ödeme sistemi uygulaması geçen ay bir alışverişi yapamadım sürekli hata verdi. müşteri hizmetlerini aradım onlarda bu hatanın neden alındığını bilmiyor

Acele etmezseniz Kasım-Aralık gibi Kış indirim dönemlerinde %50-%60 civarı indirime giriyor her sene klasik. Örnek olarak EA FC 25, Kasım 2024'te %50 indirim alarak 35 dolara düşmüş.
Keza EA FC 24 de Kasım 2023'te %50 indirim almış ve 35 dolar olmuş.
aykutun bu fotodan haberi yoktur sen nerden buldun dayı

Yav napcaksiniz fc26ya 3.5k verip
Fc25 showcase demosu kısıtlamasız oynanabiliyor şu an. Fc26 da öyle olacaktır
Nasıl oynanıyor hocam bilmiyorum. Baktım online vs yok herhalde, online olmazsa oyunun anlamı yok ki.

Geri