❌İndirim Bitti! İyzico Ve Parolapara'dan FC 26 Alımına 3300TL Cashback!

18 yaş altına parolapara hesabı açabiliyo muyum. Hesap açarken görüntülü görüşme yapılıyor mu ona göre kardeşimin yerine hesap açcam
bunlar sadece tel no onaymı istiyor
iyzico da sadece tel no ve eposta doğrulama istiyor parolapara ise kimlik doğrulaması istiyor görüntülü görüşme yok sadece yüz okuma sistemi var. ama kampanyaya sadece iyzico ile de katılabiliyorsunuz ben iyzico + vodafone pay ile katıldım 100 tl cashback de vodafone pay verdi 1000 liraya 200 tl zararım oldu sadece.

Ben yapacağım ama 3 gündür parolapara hesap doğrulama yapamıyorum
2 telefonlada denedim. Mail attım olmuyor. Parolapara geçilse yapacağım. 400 TL cashback kullanamayacağım bu gidişle.
Ara o ucubeleri cash vermese kullanılacak uygulama değil.

Arkadaşlar yapan var mı uğraşmaya değer mi bi pürüz çıkar mı

gamıng gen kampanyasında iyzico ve parolapara hesaplarını tükettik :D

Ara o ucubeleri cash vermese kullanılacak uygulama değil.
Mail atıyorum haftaiçi arayacağım. O kadar sinir bozucuki şuan. Dün 7-8 kere geçtiğim nfc adımı şuan geçilmiyor. İyzico hemen onaylandı bunlar ayak sürüyor. Cimere bile şikayet ettim.

PS5 için mümkün mü bu

Dostlar bildiğiniz üzere FC26 70$'dan çıktı. İyzico ve parolpara kullanarak FC 26'yı nasıl 3300TL Cashback alarak alabileceğimizi anlatacağım.
Toplamda 75$'lık Steam cüzdan kodu alacağız. İsterseniz gidin skin alın, isterseniz başka oyun alın isterseniz de GTA 6 için bekletin :D.
Bu yöntem için daha önce hiç alışveriş yapılmamış 3 adet iyzico ve parolpara hesabına ihtiyacımız var. Bu hesaplar Sizin,annenizin ve babanızın hesabı olabilir.

1- 3 adet İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2- İyzico ilk alışverişe 500TL ve Oyunfor'da 1000 lira alışverişe 200TL cahback veriyor.
3- Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz. Parolapara'da 400TL cashback veriyor.
4- oyunfor.com'a girip 2 adet 10$ ve bir adet 5$ olmak üzere toplamda 3 adet Steam cüzdan kodunu sepete ekliyoruz. 3 cüzdan kodu 1045TL yapıyor.
5- Oyunu alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
6- İyzico İlk alışverişten 500TL+ İyzico Oyunfor kampanyasından 200TL+ Parolpara'dan ise 400TL yani toplam 1100TL Cashback'imiz hayırlı olsun.
7- Bu işlemi 3 hesap içinde yapıyoruz. Totalde Steam hesabımıza 25$+25$+25$=75$ ekliyoruz. Cashback olarak ise 3300TL Cashback kazanmış oluyoruz.
8- Parolpara cahbackleri ibana yatıyormuş yani nakit olarak çekebiliyoruz. İyzico'lar ise galiba vodafone pay ile çekiliyormuş. Ama daha önce hiç yapmadığım için tam bilmiyorum.
9-Yani Totalde 1045x3=3135TL harcıyoruz ve 3300TL cashback kazanmış oluyoruz.

Linkler;

Alıntıyı görüntüle

Bu yöntem hakkında aklınızda soru işareti varsa iki konuya bakabilirsiniz;

Şimdi biz 3135tl lik steam cuzdan bakiyesi alicaz sonrada 3300tl cashback alicaz yani totalde 165tl ve 3k lik steam cuzdan bakiyesi bedava mı kazanıyoruz doğrumu anladım

Acele etmezseniz Kasım-Aralık gibi Kış indirim dönemlerinde %50-%60 civarı indirime giriyor her sene klasik. Örnek olarak EA FC 25, Kasım 2024'te %50 indirim alarak 35 dolara düşmüş.
Keza EA FC 24 de Kasım 2023'te %50 indirim almış ve 35 dolar olmuş.

iyzico da sadece tel no ve eposta doğrulama istiyor parolapara ise kimlik doğrulaması istiyor görüntülü görüşme yok sadece yüz okuma sistemi var. ama kampanyaya sadece iyzico ile de katılabiliyorsunuz ben iyzico + vodafone pay ile katıldım 100 tl cashback de vodafone pay verdi 1000 liraya 200 tl zararım oldu sadece.
yani fazl bir geri ödeme alamayız

Geri