lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,737
monitör kargoya verildi ben şok market web sitesinden almıştım yarın teslim edilecek 27 inç merak eden varsa bilgilendiririm
Bende tvdeydim pazar günü aldım hocam dün kargoya verildi bugün gelir heralde 2300 TL para değil 165 hz için bakalım nasıl gelecek 6-7 saate gelir büyük ihtimalBende iyzico + parolapara cashbackleriyle aldım bir süredir televizyon ekranından kurtulup eşit düzeyde bir ekran almak istiyordum 165 hz olmasıda ayrı bir güzel oldu büyük ihtimal ana ekranım olucak kendime 2k bir monitör alana kadar ve şuan kullandığım monitorün aksine vesa uyumluluğu olması aşırı mutlu etti bugün sipariş ettim bekliyorum ayrıca konu sahibine teşekkürler kendim arasam hayatta bulamazdım ne iyzicoyu ne bu monitörü büyük ihtimal
evet hocam 2300 gerçekten para değil normalde ana monitorum samsung lc24rg50 du yan ekran televizyondu artık büyük ihtimal hiç kullanmam televizyonu ya da üste bir yere asarım 2. bilgisayara bağlayıp ya da normal düz televizyon olarakta kullanılabilir ama fiyatına göre istatislikleride iyi görünüyor umarım iyi gelir hocam şimdiden hayırlı olsunBende tvdeydim pazar günü aldım hocam dün kargoya verildi bugün gelir heralde 2300 TL para değil 165 hz için bakalım nasıl gelecek 6-7 saate gelir büyük ihtimal
Sağolun hocam size de hayırlı olsun şimdidenevet hocam 2300 gerçekten para değil normalde ana monitorum samsung lc24rg50 du yan ekran televizyondu artık büyük ihtimal hiç kullanmam televizyonu ya da üste bir yere asarım 2. bilgisayara bağlayıp ya da normal düz televizyon olarakta kullanılabilir ama fiyatına göre istatislikleride iyi görünüyor umarım iyi gelir hocam şimdiden hayırlı olsun
eyvallah hocam iyi günlerSağolun hocam size de hayırlı olsun şimdiden
24 inç mi hocam bumonitör geldi elimde fiyat olarak en yakın ips 244f e2 var
çinlinin parlaklığı daha yüksek, siyahları daha siyah, renkleri daha canlı ama profil farkından mı bilmiyorum ikisine de ayar yapmaya çalıştım renkleri birbirlerinden uzak keskinleştirme özelliği olmadığı için netliği daha az. ghosting ikisinde de iyi çinli biraz daha bulanık(overdrive ayarlı mptr kapalı)
malzeme kalitesi daha kötü ayağı çok alçak kutudan dp kablosu çıkıyor sadece
fiyatına göre güzel
evet hocam24 inç mi hocam bu
27 aldım bende dağıtımda şu an inşallah üzmezevet hocam