Izoly Legend alınır mı?

Akiran

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,846
HaQQus'un videosunda bu sisteme denk geldim. Normalde TurboX ile birlikte birinci nesil işlemci satmaları gibi nedenlerden dolayı adını çıkarmış bir firmaydı Izoly. Fakat bu videodaki işlemcinin 10.nesil olması fiyatına göre ucuz geldi. Bu nasıl mümkün olabiliyor?

HaQQus'un videosunda bu sisteme denk geldim. Normalde TurboX ile birlikte birinci nesil işlemci satmaları gibi nedenlerden dolayı adını çıkarmış bir firmaydı Izoly. Fakat bu videodaki işlemcinin 10.nesil olması fiyatına göre ucuz geldi. Bu nasıl mümkün olabiliyor?

Alınmaz

alinmaz

Asla alınmaz. Haqqus denen adam azıcık bir şey bilip insanları yanlış yönlendiren Youtuber. RX 550 günümüz için çok kötü, i3 10. nesil sizi kandırmasın fiyatına göre diğer bileşenler çok kötü. PSU Allah'a emanet, monitör bedava versen alınmaz. Klavye mouseları A101'de satılan Piranha'lardan bile kötü olduğuna bahse girerim.

İzoly alınmaz.

Ekler

• unknown.png
    unknown.png
    123.1 KB · Hit: 67

knkm rx550 değilde 570 falan bak

Fiyata bak bir de işlemci dışındaki parçalara bak :)
Ekran kartı rx550 tek fan. Markası belli değil.
SSD markasız dandik bir SSD.
Kasa kötü.
Klavye mouse'u zaten geç. 2 güne basmama sorunları yaşayabilirsin.
Monitör İzoly marka. Marka basılmış dandik bir monitör.
Bu paraya alınmaz.

Çoğu arkadaşımız cevaplamış zaten. yakın bir arkadaşımda anlatmama rağmen almıştı. ilk aldığın zaman bal kaymak gibi geliyor fakat 4-5 aya izoly'ye sövmeye başlıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,948
Üyeler
185,004
Son üye
Blackeye183
Geri