İzoly Toplama pc yardım

Soldosolo

80+
Reaksiyon skoru
7
arkadaşlar fazla bütçem olmadığı için izoly den alıcam galiba fakat anakartla ilgili birşeyler bilmiyorum böyle bir sistem oyunlar için idealm i vede bu sisteme 2 maks 3k lık ekran kartı öneriniz varmı
iz.png

arkadaşlar fazla bütçem olmadığı için izoly den alıcam galiba fakat anakartla ilgili birşeyler bilmiyorum böyle bir sistem oyunlar için idealm i vede bu sisteme 2 maks 3k lık ekran kartı öneriniz varmı
Alıntıyı görüntüle
Anakart:

İşlemci: (içerisinde apu ekran kartı var )

Ram :

PSU 2. el 350 400w psu rahatlıkla yetecektir

İkinci el güzel bir sistem olabilir parasına göre tabii ki
0 a anca 5600g li hazır sistem alabilir (hazır sistem tarafında yinede bundan kat kat iyidir bence :) )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart:

Ram :

Hocam ramler gereksiz pahalı aynı ram modelinin 3000 mhz versiyonlarını kullanıyorum ddr4 te bence 4000 mhz seviyelerinde uçmak mantıksız

Anakart:

Ram :

Depolama :https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...rb-m-2-pci-express-3-0-fiyati,1078216654.html

S
0 a anca 5600g li hazır sistem alabilir (hazır sistem tarafında yinede bundan kat kat iyidir bence :) )

Hocam ramler gereksiz pahalı aynı ram modelinin 3000 mhz versiyonlarını kullanıyorum ddr4 te bende 4000 mhz seviyelerinde uçmak mantıksız
Sistem apu olduğundan ötürü yüksek mhz seçtim

Hocam ramler gereksiz pahalı aynı ram modelinin 3000 mhz versiyonlarını kullanıyorum ddr4 te bende 4000 mhz seviyelerinde uçmak mantıksız
İyi elbette ama ekran kartlı kurmak daha iyi olabilir

Alıntıyı görüntüle
ramler 320mhz anakart 1333mhz leş bir sistem
git yazın çalış 2 ay adam gibi bir şey al hem paranıza yazık etmeyin hem bunlara para kazandırtmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,430
Üyeler
184,451
Son üye
crazyzm96
Geri